lördag 16 november 2019

Den där kvällen av Sheila O´Flanagan

Titel: Den där kvällen
Författare: Sheila O´Flanagan
Förlag: LB Förlag
ISBN: 978-91-7799-050-5
Original titel: What happened that night 
Antal sidor: 494
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från: LB Förlag, stort tack!

Första meningen: "Från sin position bakom scenen i festlokalen kunde Bey Fitzpatrick se på utan att synas."

Handling: Lola Fitzpatrick är en smart och ambitiös, men också oerhört envis. När hon en kväll tvingas ta ett livsavgörande beslut så gör hon det hastigt och utan eftertanke. Och utan att ha den information som skulle kunna förändra allt. 

Bey är definitivt sin mammas dotter. Hon är impulsiv och hetsig och hamnar ofta i knepiga situationer som hon inte kan hantera. Som när hon en kväll träffar mannen hon älskar och tvingas fatta ett eget beslut. 

För både Lola och Bey är det ett enda ögonblick som förändrar allt. Men det som de tror är deras livs misstag kan kanske också visa sig vara deras största chans. 

Kommentar: Detta är den första bok jag läser av Sheila O`Flanagan, har velat läsa hennes böcker rätt länge. Hon är ju rätt stor i feelgood genren, hon är känd för sina relationsromaner. Detta är en typiskt feelgood som har de där ingredienserna kärlek, hemligheter, vänskap. Man vet lite hur det ska sluta men det gör ingen ibland behöver man läsa denna typ av böcker.
I början drivs jag med i handlingen men halvvägs in kände jag att den inte riktigt fångade mig längre. Tempot saktar av och berättelsen är på tok för lång. Författaren hade vunnit på att korta ner boken en 100 sidor.
Jag gillade beskrivningarna v smyckena och juvelerna. Författaren beskriver dem så levande så man verkligen kan se dem framför sig.

Betyg: 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.