fredag 25 oktober 2019

Alla älskar Bianca av Birgitta Bergin

Titel: Alla älskar Bianca
Författare: Birgitta Bergin
Förlag: Bokfabriken
ISBN: 978-91-7835-165-7 
Antal sidor: 352
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från: Bokfabriken, stort tack!

Första meningen: "Handen darrar när mina fingrar fumligt greppar om penseln." 

Handling: Bianca är en person som alla älskar. Hon är oemotståndlig, hemlighetsfull och vacker. Men vad är det hon döljer? Och vem älskar Bianca mest?

Tre par anländer till Thorskogs slott för en lyxig helg i slottets magnifika salar. Under ett intensivt dygn tvingas någon konfrontera sitt dolda förflutna, en hustru gör något hon för evigt ångrar, en ung kvinna tvingas se sin älskare sanna väsen och en dagbok avslöjar precis det ingen vill veta allt medan Banca gör upp ett med sitt liv.

Kommentar: Älskar Birgittas böcker. Denna är väldigt underhållande och som alltid välskriven när det kommer till denna författare. Jag klurade snabbt ut Biancas hemlighet men det gör inget, det är en fantastisk bok och relationer och familjer, kärlet och hemligheter.
Ju mer man läser avslöjas hemlighet efter hemlighet, bit för bit avslöjar författaren hur allt hänger ihop och hur alla intriger och karaktärer är sammanlänkade. Riktigt imponerande hur Birgitta lyckas väva ihop eftersom det är en hel del trådar och intriger, men det blir aldrig rörigt utan hela tiden spännande.
 
Betyg: 4 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.