tisdag 26 februari 2019

Nytt i hyllan #115 - Bokrea 2019

Ingen boknörd har väl missat att bokrean drog igång idag. Jag säger varje år att jag ska sansa mig med bokinköp men det håller aldrig utan jag går helt och hållet lös helt enkelt.

Jag hade tänkt gå till Akademibokhandeln efter jobbet idag men så insåg jag att det mellan kl. 07-10 var "4 för 3" på Akademibokhandeln. Så jag åkte in innan jobbet istället. När jag var klar där hade jag tid tills jag skulle vara på jobbet så jag köpte mig en latte och satte mig i Kungsträdgården. Var underbart att sitta där i solen och dricka en kaffe, var ett tag sen man kunde göra det.

Iallafall här har vi mina fynd. Hämtade även ut mitt paket från Adlibris på vägen hem som hade kommit. Var svintungt att bära hem allt men ja är man envis så är man :)

Från Akademibokhandeln fick jag med mig dessa nedan.

På Adlibris hade jag förbeställt dessa. Målarböckerna slank ner då de inte alls var dyra. Gillar att slappna av ibland med att bra måla lite.


Har du gjort några fynd idag?

8 kommentarer:

 1. Jag lyssnar just nu på Tess Gerritsens första bok Kirurgen :) Har 3 delar från serien här hemma olästa som jag tänkt läsa iår. Dock var de nya utgåvorna så snygga men kändes dumt att köpa böcker jag redan har.. Vad roligt med nya målarböcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar som en riktigt bra och rå serie, ser verkligen fram emot att läsa den. Skönt att bara sitta att måla ibland :)

   Radera
 2. väldans, som julafton! Harry Potters målarbok köpte jag till barnbarnen, 10-åringen har ju läst/lyssnat alla.

  SvaraRadera
 3. Norra öatin köpte jag också :)

  SvaraRadera
 4. Jag köpte också målarböcker men för mig blev det Pax och Jan Lööf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att bara sitta och måla ibland :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.