torsdag 9 augusti 2018

Helgfrågan v. 32

Veckans helgfråga hos Mia lyder: Finns det några böcker som inte lämpar sig för ljudböcker?
Jag lyssnar inte på så mycket ljudböcker, blir kanske en 1-2 per år. Jag fastnar inte när jag lyssnar på ljudböcker, jag svävar bort i andra tankar och glömmer att jag lyssnar på en bok. 

Alternativfråga: Jag svara på dem alla :) Hur har läsningen gått i sommar? 
Den har inte gått som jag hade hoppats pga denna vidriga värme som har varit och håller i sig. Jag mår så dåligt i denna värme så det finns inte. Har inte orkat göra mycket när jag kommit hem då även min lägenhet är en bastu. Så läsa har jag inte orkar på samma sätt. Tack och lov verkar den sista värmeböljan hålla i sig imorgon och sedan vänder det. 

Bonusfråga: Hur har sommaren varit? 
Jag har varit ledig en vecka i juni och har även en vecka i september. Har inte tagit lång semester, dels för att det här med att vara ledig inte är min grej. Jag var sjukskriven heltid nästan 4 veckor i mars så fick liksom min vila då. Men den veckan jag va ledig va skön, umgicks med mig själv, läste, träffade vänner osv. Veckan i september kommer se likadan ut :) 

8 kommentarer:

 1. Oj, det var inte mycket ledigt. Och små lägenheter kan vara riktigt jobbiga när det är varmt. Jag minns fortfarande frustrationen när det inte gick att få till korsdrag eller att jag bodde så långt ner att jag inte vågade ha öppet på natten. Nu när jag är äldre och bor i hus går det bättre (men också mer jobb).

  SvaraRadera
 2. jobbigt att komma hem till en bostad som är het som en bastu. tror att det blir svalare nu

  SvaraRadera
 3. Jag är precis likadan angående ljudböcker! Inte min grej. Enda stället det för det mesta fungerar är i bilen.

  SvaraRadera
 4. Just precis, på söndag skall det visst bli bättre. Just idag är det kvavt och 28 grader så jag ser verkligen fram emot söndagen. ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har mitt kontor på övervåningen i huset, och det har varit riktigt värdelöst under den varmaste tiden. Då har jag fått sitta på nedervåningen under takfläkten istället.

  SvaraRadera
 6. Skönt att ha sparat semester till senare tillfälle. För vila behöver vi alla.

  SvaraRadera
 7. Jag har tyvärr gjort slut på all min semester, snyft.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.