lördag 3 februari 2018

Mysig bloggfrukost med Mikaela Bley

En sån trevlig morgon jag hade igår. Jag var nämligen på bloggfrukost med Mikaela Bley och hennes förlag. Jag ska erkänna jag var nervös när jag skulle gå dit, visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Men åh jag hade verkligen ingenting att oroa mig för. Det var så trevligt och mysigt. Vi var inte så många och det kändes toppen, blev liksom mer intimt på något sätt.

Och Mikaela var så himla gullig och trevlig. Berättade om sin nya bok, hennes process när hon skriver sina böcker om Ellen och så mycket mera. Och så var hon så genuint intresserad av oss som var där, vad vi läser osv. En supertrevlig pratstund var det. Och så var det även trevligt att få samtala med förlaget också. Både de och Mikaela är så glada och tacksamma över att vi som bloggar om böcker finns och sprider vår kärlek för böcker och litteraturen. Det kändes så himla roligt att få höra, det var liksom beviset på att det man gör här med sin blogg spelar roll och faktiskt uppskatts.

Jag är så glad att jag tackade ja till detta. Jag missade dock att ta en bild eller två, så synd så det ångrar jag såklart nu. Innan vi gick fick vi med oss hennes nya bok Louise, som jag verkligen sett fram emot att läsa. Detta kommer bli nästa bok att läsa när min nuvarande är utläst.

Stort tack till Mikaela Bley för gårdagen och även stort tack till Julia och Emelie på förlaget.

4 kommentarer:

 1. Vad kul att det kändes lyckat! :) Har läst första delen om Ellen Tamm som jag gillade så hoppas komma till den här så småningom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla roligt :) Ja du måste läsa den, så bra böcker :)

   Radera
 2. Men wow vilken lyx!!! Riktigt avis!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.