fredag 9 februari 2018

Förboka årets bokrea!

Man kan äntligen börja förbeställa inför årets bokrea online på de olika boksidorna. Jag tänker varje år att jag inte ska hitta så mycket. Tji får jag varje år. Jag har lagt en förbeställning hos Adlibris, Bokus och CDON. Håll i er jag har förbeställt 23 st böcker! Och då har bokrean inte ens börjat. Tänk vad jag kommer hitta i fysisk butik. Eller ja vi får se. Jag ska opereras 22/2, kommer vara lite mör och ha svårt att bära ett tag eller jag får inte bära tungt på ett tag. Hmm, undra om pappa eller syster vill följa med som bärhjälp 😊 🙈

Har ni hunnit titta runt och beställt något?4 kommentarer:

 1. Jag har bara förbokat 2 från bokus :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vete fan vad som hände eftersom jag lyckades förbeställa så pass många ;)

   Radera
 2. Kommer förmodligen också opereras snart och blir då sjukskriven 1-2v. Det kommer bli en hel del läsning då, men har dock inte hittat något på rean, får börja med alla olästa böcker jag redan har hemma haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer bli så för mig med, beräknad sjukskrivning är 2 veckor så jag hoppas få massa läst då :) Hoppas allt går bra med din operation:)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.