onsdag 25 maj 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 21

Veckans bokbloggsfråga lyderHur skiljer du mellan lästa och olästa böcker i dina bokhyllor och hur håller du koll på vilka böcker du har lånat (t ex biblioteksböcker) och vilka böcker som du har bloggat om (t ex recensionsexemplar)

Jag har mina olästa böcker i en separat bokhylla, skild från mina lästa. När de är lästa flyttar de in till de bokhyllor där jag mina lästa böcker. Jag köpte nya bokhyllor förra året så än så länge har jag plats att skilja dem åt på så sätt. Recensionsexemplaren står ihop med de olästa, och det är rec-exen som jag prioriterar att läsa. Lånade böcker har jag inte eftersom jag inte lånar böcker på bibliotek och att låna av vänner och syster bli inte heller av då jag har så många egna att läsa.   

6 kommentarer:

 1. Jag tror jag skulle bli förskräckt om mina olästa stod för sig själva. Då skulle alla se hur många det är... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, just nu är det hanterbart :)

   Radera
 2. Men rätt likt som för mig då :) Dock börjar det bli mindre ochmindre plats för de olästa speciellt nu när jag tog bort en bokhylla....

  SvaraRadera
 3. Prioriterar också de rec-ex som jag får. Än så länge blandar jag mina lästa och olästa böcker och har koll på vilka jag läst och inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge det funkar för en själv :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.