torsdag 15 januari 2015

Ännu en utmaning för 2015

Jag har velat läsa om Harry Potter väldigt länge. Och eftersom jag fick den här fina boxen av min pappa här om veckan blir detta en officiell utmaning för 2015, att läsa om hela Harry Potter serien. Som jag ser fram emot att komma tillbaka till Hogwarts och åter igen träffa alla underbara karaktärer. Ska dock vänta lite med att påbörja omläsning för Nelly på Nellonsboklogg var lite inne på att ha ett event där vi läser hela serien tillsammans. Så jag ska avvakta lite för det vore kul om vi var ett par som läste tillsammans.

Sedan har jag lite funderingar på en till utmaning där jag ska läsa ikapp/avsluta påbörjade serier. Ska klura lite på denna eftersom jag inte vill ha på tok för många utmaningar på gång för annars slutar det bara med att jag struntar i dem och det blir en press och det får det absolut inte blir för mig, läsning ska njutas av.

16 kommentarer:

 1. Funderar själv på att vara med i Fantastiska berättelsers utmaning/tävling om att läsa hyllvärmare i februari. Låter nyttigt liksom. Har inte riktigt bestämt mig än bara ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg den utmaningen och funderade själv på den. Men jag tror nog att jag tänker ta denna utmaning om att försöka läsa ikapp/avsluta serier och ha den som utmaning resten av året :)

   Radera
 2. Åh, jag är så sugen på att köpa den där fina boxen och en gång för alla läsa Harry Potter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är så mycket finare i verkligheten :) det är verkligen underbara böcker så jag rekommenderar dem VARMT :)

   Radera
 3. Jag har fullt med böcker i bokhyllan som samlar damm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, det är vi nog många som har skulle jag tro :)

   Radera
 4. Jag har haft som mål att läsa om Harry Potter i två år nu, hittills har jag kommit förbi den första boken ;) Det är inte det att de inte lockar, det är bara det att nya böcker lockar mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är ju detta med att det ständigt är nya böcker som lockar :)

   Radera
 5. Såå fina! Hörde att de har "amerikaniserat" den där utgåvan, berätta gärna om det märks när du recenserar dem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen sååååå fina :) ja det är vad jag med hört, fattar dock inte grejen med att de ska amerikanisera allt, men det blir nog bra ändå. Absolut det ska jag :)

   Radera
 6. Jag ska också försöka läsa om hela HP-serien samt avsluta lite serier i år, men som sagt. Det får inte bli för krävande för då kvävs läsningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men precis det får inte bli för krävande för då är risken att man hamnar i lässvacka istället och det vill vi inte :)

   Radera
 7. Åh det är precis den boxen jag vill ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du får tag på den :) för den är verkligen så mycket finare i verkligheten :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.