fredag 16 januari 2015

Bokbloggsjerka 16 – 19 januari

Denna vecka undrar Annika: Veckans fråga kommer från Lotten: När började du läsa och varför fortsatte du att läsa så mycket som du gör?

Jag kommer inte riktigt ihåg exakt ålder men jag har läst sedan jag lärde mig läsa, jag älskar helt enkelt att läsa. På den tiden innan jag började tjäna mina egna pengar var biblioteket min bästa vän, jag släpade hem massa böcker som jag sedan läste, lämnade och lånade på nytt. När jag började tjäna egna pengar köper jag mina egna böcker. Biblioteket är fantastisk men det är inget som jag använder mig av längre då jag har lite av bacillskräck samt att jag vill äga mina böcker. 

Jag älskar helt enkelt att läsa, det är avkoppling för mig, det är min stund att bara vara för mig själv och se och uppleva allt som jag kan uppleva i en bok. Jag älskar att komma bord till böckernas magiska värld. 

Trevlig helg på er. 
 

23 kommentarer:

 1. Böckernas värld är verkligen magisk -något alla borde få uppleva!

  SvaraRadera
 2. Jag använder mig inte heller av biblioteket längre. Varför jag slutade med det vet jag inte, däremot så är jag numera lite avskräckt på grund av allt de hittat på biblioteksböcker...

  SvaraRadera
 3. Det var länge sedan jag lånade några böcker på bibliotek, men jag brukar däremot låna e-böcker via bibliotekets eLib-tjänst. Bekvämt och bakteriefritt ;)

  SvaraRadera
 4. Biblioteket är underbart när man är liten, när man kanske vill prova på nytt och hitta vad man egentligen vill läsa men när man blir vuxen är det skönt att äga sina egna böcker :)

  SvaraRadera
 5. Jag lånar majoriteten av mina böcker på bibliotek, och jag funderar på att låna en e-bok någon gång. Ibland brukar jag unna mig att köpa en bok :)

  SvaraRadera
 6. Trots att jag arbeta på ett bibliotek så lånar jag inte så mycket böcker. Vill helst äga mina egna!

  SvaraRadera
 7. Jag älskar bibblan, utan den skulle mitt nobelpristagarprojekt vara helt omöjligt, men det finns vissa böcker jag hellre prompt vill äga så jag lever med en blandning.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar också att äga böckerna jag gillar och vill läsa :)

  SvaraRadera
 9. Ja, hva skulle vi gjort uten bøkenes magiske verden :)

  SvaraRadera
 10. Oj jag skulle bli ruinerad utan biblioteket. Mitt absoluta favoritställe.

  SvaraRadera
 11. Bacillskräck har jag faktiskt aldrig satt i samband med bibliotek..

  SvaraRadera
 12. Jag lånade också mycket på biblioteket innan jag började jobba och tjäna egna pengar, men numera vill jag gärna ha mitt egna "bibliotek" att välja läsbart från.

  SvaraRadera
 13. jag lånar massor av böcker på biblioteket! jag behöver inte äga alla jag läser. jag skulle ruinera mig totalt om jag skulle köpa allt jag läser.

  SvaraRadera
 14. Avkoppling är det verkligen när man får krypa upp i läshörnan med sin bok och bara försvinna.

  SvaraRadera
 15. Mamma tog alltid med oss barn på bokrean. Det var nästan bättre än julafton.

  SvaraRadera
 16. Att låna böcker från bibliotek skulle jag nog inte nu kunna tänka mig att vara utan - ev. baciller verkar jag vara immun emot... ;-)

  SvaraRadera
 17. Visst är det fantastiskt att böckerna är helt gratis på biblioteket!

  SvaraRadera
 18. Jag försöker alltid i första hand låna på bibblan, för det är så fullt hemma ändå.

  SvaraRadera
 19. Känner som du, bokläsning är avkoppling!

  SvaraRadera
 20. Jag älskade biblioteket också som barn och lånade kopiösa mängder böcker. Men sedan ville jag äga mina böcker, kunna plocka dem från hyllan när som, och sedan dess har jag inte lånat så mycket böcker.

  SvaraRadera
 21. Jag vill oxå gärna äga mina böcker, de är som goda vänner!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.