söndag 29 september 2013

En smakbit på söndag - Kärleken passerade här en gång

Och så var helgen slut och en ny arbetsvecka väntar imorgon. Det kommer nog bli en hel del på jobbet även denna vecka som kommer.

Det kommer komma en till recension ikväll på en bok jag läst ut. Jag har ett par recensioner kvar som jag läst nu i september. Vill få med dem innan denna månad är slut (imorgon).  

Jag bjuder på en smakbit från Kärleken passerade här en gång av Peo Bengtsson.
Smakbiten är från sidan, 78:

Jag sitter i soffan i vardagsrummet och hör hur Johanna kallar barnen till sig. Så berättar hon det för dem. Fanny skriker rätt ut, det kommer från magen på henne, längst ner, från botten av hennes själ, längst in. Jag har aldrig hört det ljudet förut. Visste inte att det fanns inom henne. Det är hjärtskärande att lyssna på, jag tar mig för öronen, försökte stänga ute hennes gråt som jag aldrig kommer kunna befria henne. Om jag inte har gått sönder tidigare så gör jag det nu

2 kommentarer:

  1. Oj, den här verkar som något för mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har kommit ca 100 sidor in i boken. Jag kan inte säga att jag relaterar helt och hållet än, men den verkar lovande :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.