söndag 2 juni 2013

Nytt i hyllan #15 - Födelsedagspresent

Igår fyllde jag år, yay till mig själv då :) Ett år klockare som de brukar säga :) Hade en mycket trevlig dag :)

Jag är helt överväldigad över de presenter jag fick av min familj (mamma, pappa och syster). Jag hade verkligen inte förväntat mig att få den ena saken som jag fick.

Jag hade räknat med att få denna bok nedan, Dan Browns Inferno :) Så himla glad. Åh vad jag ser fram emot att läsa den, ska ta tag i den snart.


Och här kommer överraskningen som jag verkligen inte hade räknat med att få :) En Ipad. Jag har velat ha en väldigt länge men inte riktigt kommit iväg och köpt en. Jag fick den Ipaden jag ville ha, en vit. Jag har testat den en del på den och jag älskar den verkligen så himla mycket redan.
Den är ju så himla smidig på alla sätt och vis. Jag är ju av typen som vill ha en fysisk bok i handen, har aldrig varit för e-böcker eller ljudbok. Men Ipaden är verkligen smidig så en och annan bok kommer jag kanske läsa som e-bok. Hur mycket jag än älskar Ipaden kommer den inte att byta ut de fysiska böckerna :)

20 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott. Fina presenter!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Finfina presenter, det är kul att bli överraskad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Verkligen fin fina presenter :) trodde verkligen inte det skulle bli en Ipad :)

   Radera
 3. Grattis i efterskott! Va kul med en ipad, det är ganska smidigt att läsa böcker på ipaden men såklart kan den aldrig ersätta fysiska böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) kan inte fatta att de köpte en Ipad :) ser fram emot att testa nån bok :)

   Radera
 4. Grattis! Vilken fin present! :)

  SvaraRadera
 5. Grattis grattis!! Snacka om bra presenter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Verkligen fina presenter :)

   Radera
 6. Grattis i efterskott. Jättefina presenter du fick. Dan Brown skall jag faktiskt börja läsa idag. Skall bli hur spännande som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena :) jag är väldigt nöjd :) Ska bli spännande att se vad du tycker om den :)

   Radera
 7. Härliga presenter och grattis i efterskott! Vi hade från början en Samsung-platta men tycker den är lite för tung för att läsa på. Köpte en läsplatta och det känns mycket bättre :) Det är ju en smaksak dock och hur som helst lär du få nytta av plattan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Är otroligt nöjd :) tack för din feedback :) ska testa nån bok på Ipaden tänkte jag för att se hur det känns :)

   Radera
 8. Grattis i efterskott! Jag har också en iPad och läser ganska många böcker på den :) Den är så smidig att ha med sig överallt. Bland annat har jag Inferno på den och ska väl börja på den snart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Ser så mycket fram emot att läsa Inferno :) Ipaden är verkligen smidig så jag ser fram emot att testa nån/några böcker på den för att se hur det känns :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.