torsdag 22 mars 2018

Event hos Albert Bonniers Förlag

Vilken fantastisk trevlig eftermiddag/kväll jag hade igår. Jag och ett härligt gäng bokälskare som bloggar / instagramar / poddar var inbjudna till Albert Bonniers Förlag för att mingla och umgås. Men framförallt för att träffa författaren Sarah Perry, författaren bakom boken Ormen i Essex.

Sarah var superrolig att lyssna till, hon berättad en del om boken, vi fick ställa frågor. Och så signerade hon såklart våra böcker. Hon hade en så härlig personlighet, det kändes som jag kunde lyssna till henne hur länge som helst.Det var även härligt att lyssna på förläggarna Johanna, Åsa och Helena, så härliga personer. Vi fick en hel del tips om kommande böcker. När vi gick fick vi denna fantastiska goodiebag. Jag är så peppad på att läsa Kvinnan i fönstret, verkar som en riktigt bra bok. Så den kommer bli läst när min nuvarande är utläst.

Sju dagar med familjen, är en bok som kommer ut i oktober i handeln. Verkar också som en bok i min smak.

Tusen tack Albert Bonniers Förlag för ett supertrevligt event :)

2 kommentarer:

  1. Tycker det låter så kul och intressant med dessa event. Synd bara att man bor så långt ifrån där det händer :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var supernervös innan men det behöver man inte vara, alla är så underbara. Så det är verkligen roligt att gå på denna typ av event :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.