torsdag 24 september 2015

Sångernas bok av Louice Svedin

Titel: Sångernas bok
Författare: Louice Svedin
Förlag: Mörkersdottir förlag - Tusen tack för recension exemplaret
ISBN: 978-91-7599-037-8 
Språk: Svenska
Antal sidor: 359
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: Den föräldralösa Anne växer upp på en internatskola där hon studerar det magiska ämnet vävning. En dag blir hon bortförd till ett kloster eftersom hon anses vara ett hot mot de stora adelsfamiljerna. Hon lyckas dock rymma och påbörjar en resa där hon träffar olika personer och varelser som hon måste samarbeta med för att överleva. Anne är inte den enda som drabbats av världens orättvisor men hon är en av få som kan göra skillnad. Hon är sångare och del av en profetia som bara hon kan fullborda.
 ~Goodreads.com~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Jag vill inte säga att jag är besviken på denna bok, men den föll mig inte riktigt i smaken trots att jag trodde att den skulle göra det. Jag vet inte om det var att jag läste den vid fel tidpunkt eller om den helt enkelt inte föll mig i smaken.

Jag gillade bokens start och den kändes lovande, en annorlunda historia men jag kände  att jag inte riktigt fick allt klart för mig. Jag förstod inte riktigt de egenskaper de hade, jag förstod inte vad det magiska ämnet vävare var. Jag hade även lite svårt att relatera till huvudkaraktären Anne eller någon annan karaktär. Det var absolut inte på något sätt dåligt uppbyggda men jag kände helt enkelt ingen koppling till dem.

Som helhet tycker jag att Sångernas bok är en okej bok, men tyvärr fastnade jag inte för den så som jag trodde att jag skulle göra.

Betyg: 3 av 5.

2 kommentarer:

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.