lördag 26 september 2015

Helgens läsning

Så skönt med helg. Jag ska snart möta upp min mamma, hon har varit hemma från Kroatien nu i ca 2 veckor så härligt att ha henne hemma igen och pappa är så glad han är för uttråkad utan henne haha.

Vi ska iväg och handla lite saker. Min syster och jag åker till Kroatien i oktober en vecka för att hälsa på vår moster. Ska bli så himla mysigt, vi har inte varit nere på ett par år, vår moster har varit ganska sjuk så det ska bli så härligt att få vara med henne och åka ner till Kroatien. Jag är född där men min familj flyttade till Sverige när jag var 5 år. Så mamma och jag ska handla lite saker som vi vill ha med oss till moster, mina två kusiner och framförallt deras barn som jag aldrig träffat.
Syster kommer sen över, vi ska ha lite filmkväll.

Jag avslutade Röd drottning igår, recension kommer. Så boken jag kommer läsa när jag inte umgås med syster och föräldrar är nedan bok. Ser så mycket fram emot att läsa den. Hoppas ni får en riktigt härlig helg.

2 kommentarer:

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.