söndag 27 september 2015

Söndagens smakbit - De odödligas sång

Denna söndag bjuder jag på en smakbit från De odödligas sång av Julie Kagawa. Sista delen i Edens blod serie. Jag har precis börjat på den.  

Smakbiten är från sidan, 9:
Utpostens port gnisslade när vinden fick den att svänga fram och tillbaka på sina gångjärn. Den slog lätt mot muren, ett rytmiskt knackande ljud som ekade i den hotfulla tystnaden. En kall bris virvlade in genom öppningen, och lukten av blod hängde i luften som en tung filt. 
- Han har varit här, mumlade Kanin bredvid mig. Härskarvampyren påminde mig om en svart staty mot den fallande snön, orörlig och lugn, men hans ögon var bistra. Jag såg uttryckslöst på staketet medan vinden slet min kappa och mitt svarta, raka hår. 

15 kommentarer:

 1. Julie Kagawa känner jag ju igen namnet på, men har inte läst något av henne. Men nyfiken är jag ju :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här serien är riktigt bra :)

   Radera
 2. Måste läsa sista delen i den här serien snart. Gillade de två första!

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten. Spännande. Men så var det det där med vampyrer...

  SvaraRadera
 4. Har aldrig läst något av denna författare, men har hört talas om böckerna i denna serie och är lite nyfikna på dem. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 5. Tack för spännande smakbit! :)

  SvaraRadera
 6. Tack för smakebiten, böckerna finns att läsa på Storytel.

  SvaraRadera
 7. Tyckte mycket om den här, men är glad att jag läste den på engelska, kan inte låta bli att haja till varje det står Kanin i den svenska översättningen, så... udda... namn på en vampyr :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrattar till varje gång jag läser Kanin. Kan liksom inte föreställa mig en läskig vampyr med namnet Kanin haha :)

   Radera
 8. författarnamnet är bekant, men jag har inte läst något av henne. vampyrer har jag lite svårt för. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 9. Tusen takk for smakebiten :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.