onsdag 26 november 2014

Nytt i hyllan #47

Det har kommit hem otroligt mycket nya böcker senaste två veckorna. Jag har sagt det förr och jag säger det igen Modernista måste vara det med generösa förlaget någonsin. Jag kan inte tillräckligt tacka dem samt hylla dem för alla underbara böcker som de skickar hem till mig.

Här nedan kommer fyra st böcker som har trillat in från dem de senaste veckorna. Ser så mycket fram emot att läsa dem alla. Mo Hayder är jag så nyfiken på och har velat läsa så länge. Ska beställa hem Fågelmannen samt Ritual så jag kan läsa även dem.

Även dessa två nedan kommer från Modernista. Jag var inte supersåld på Svarthuset men ser fram emot att läsa Lewismannen och Outtalat ser jag väldigt mycket emot att läsa. Tusen tusen tack Modernista.
Sedan kan man säga att jag slog på stort och gick all in. Adlibris hade ett bra erbjudande på Camilla Läckbergs böcker så ja ni ser det blev 8 st böcker i henne Fjällbacka serie. Har velat läsa den länge och nu ska jag göra slag i saken. Hoppas jag gillar dem nu när jag gick all in.

4 kommentarer:

 1. Jag älskade Fågelmannen, den var helt underbart mörk! Fick också hem Hud så ser fram emot att läsa den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter lovande :) jag har velat läsa Fågelmannen ett tag så nu ska jag verkligen skaffa hem den :)

   Radera
 2. Åh många spännande böcker där!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen,s er så mycket fram emot att läsa dem alla :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.