fredag 14 februari 2014

Bokbloggsjerka 14 – 17 februari

Denna vecka har jag verkligen inte haft tid för någonting känns det som, jag ligger efter med att skriva recensioner på de böcker jag läst denna månad ska försöka ta tag i det i helgen. Det har varit full fart på jobbet denna vecka. Men om några timmar så är det efterlängtad helg.

Denna vecka undrar Annika: Skriv om för- och nackdelar med att vara en slav under böckerna, och ge gärna tips på hur du brukar skapa mer tid för mer läsning.

Nackdelen skulle väl vara att det finns på tok för mycket böcker som jag vill läsa. Gör ju inte saken bättre att det hela tiden kommer nya böcker jag vill läsa fast. Hur ska man hinna med allt man vill läsa? Fast å andra sidan är det ju underbart att det hela tiden kommer nya spännande och intressanta böcker. 
 En till nackdel samtidigt som jag älskar det är att jag snart inte riktigt vet hur jag ska göra med alla böcker som jag vill ha och har för att de ska få plats i mina bokhyllor, börjar bli riktigt fullt där.

Fördel är helt klart alla underbara böcker som jag får läsa och ta del av. Alla er underbara människor som finns i denna underbara bokbloggvärld, fantastiskt. 

Jag prioriterar läsning istället för att titta på tv. På vardagar tittar jag knappt på tv, inte ofta som jag sätter på den. Jag följer en rad tv-serier men dem ser jag oftast ikapp på helger. Jag läser så fort jag får en stund över, i badet, på tunnelbanan, innan sovdags osv osv. 

Trevlig helg på er :)

16 kommentarer:

  1. Min lösning är att inte riktigt ha koll på vad som kommer ut, då blir det några färre titlar i "att läsa högen".

    SvaraRadera
  2. Innan jag fick barn så tror jag att det var lättare att få till lästid, nu är det små stunder och det är svårt att hinna fastna i läsandet!! :/ Saknar tiden då man åkte buss till skolan och fick massa lästid då :)

    SvaraRadera
  3. Fulla bokhyllor är även något som jag känner till, ett stort bibliotek gömt någonstans i lägenheten hade jag inte tackat nej till ;)

    SvaraRadera
  4. Den där allt längre att-läsa-listan kan vara lite stressande ibland. Andra gånger glömmer jag varför en bok har kommit dit och tar bort den oläst... Undrar vad jag missar då :)

    SvaraRadera
  5. Hoppas du får tid att vila upp på helgen om din vecka varit stressig!

    SvaraRadera
  6. Men är det verkligen en nackdel att det finns så många bra böcker? :) Problemet är väl tidsbrist och ogina arbetsgivare som inte anser att skönlitteraturläsning är en arbetsuppgift att betala för

    SvaraRadera
  7. Enda nackdelen jag kan komma på är det fysiska utrymmet som behövs om man vill äga böckerna och inte riktigt anammat idén med e-böcker :)

    SvaraRadera
  8. Själv ser jag för mycket på tv men jag uppskattar tv-serierna nästan lika mycket som läsningen :)

    SvaraRadera
  9. TV.n är inte högprioriterad hos mig heller. Oftast aldrig på när jag är ensam hemma.

    SvaraRadera
  10. Tvn är ingen stor prioritering här heller, så den stjäl inte så mycket lästid :)

    SvaraRadera
  11. Ja, det kommer nog aldrig bli ett problem med att hitta böcker man vill läsa :-)

    SvaraRadera
  12. Ja det där med plats för böckerna är ett litet problem, ska man köpa en sektion till. Herregud till slut har man bara bokhyllor i huset.
    Mia

    SvaraRadera
  13. Platsen för alla böcker är ett problem för mig också. Samma sak gäller allt som man vill läsa. Finns alldeles för mycket!

    SvaraRadera
  14. Jag kollar på tv samtidigt som jag bloggar och får sen kvällstid över för att läsa...

    SvaraRadera
  15. Visst finns det för många böcker man vill läsa, och de blir ju inte färre heller!

    SvaraRadera
  16. Kollar knappt heller på tv!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.