måndag 3 februari 2020

Inte ett ord av Harlan Coben

Titel: Inte ett ord
Författare: Harlan Coben
Förlag: Bookmark Förlag
ISBN: 978-91-8900-743-7
Original titel: Run away 
Antal sidor: 379
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från: Bookmark Förlag, stort tack!

Handling: För Simon Green blir mardrömmen sann när hans drogberoende dotter Paige försvinner spårlöst. En dag ser han henne sjunga i Central Park, men hon är en skugga av sitt forna jag. När han närmar sig flyr hon i panik. 

Simon gör det enda en förälder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk och farlig värld som han aldrig kunnat ana fanns. I takt med att han avtäcker Paiges hemligheter inser han att liv står på spel. Och för att skydda de sina från världens ondska måste han våga konfrontera den.

Kommentar: Jag har läst ett par av Harlan Cobens böcker och gillat dem, så när jag fick förfrågan om att läsa denna var jag inte sen med att tacka ja.
Man vet vad man får när man plockar upp en bok skriven av denna författare. Det är alltid ett högt tempo, spännande, lättläst, bladvändare av rang och en gåtfull historia som utvecklar sig.
Boken känns aktuell och handlar om många viktiga ämnen. Handlingen tar en del oförutsedda vändningar som jag inte såg komma, hemligheterna avlöser varandra allt eftersom.

Betyg: 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.