torsdag 14 mars 2019

Nytt i hyllan #115

Det har trillat hem ett par nya böcker som jag fått som recensionsexemplar samt ett litet eget inköp.

Från Bookmark Förlag fick jag denna. Älskade första delen så jag ser verkligen fram emot att läsa denna del. Och vet ni det är ca 30 dagar kvar till en ny och sista säsong av Game of Thrones, peppen är total. Tusen tack Bookmark Förlag för denna.


Denna dök upp från Lousie Bäckelin Förlag, stort tack för den. Detta är en författare jag varit sugen på länge så äntligen ska det bli av att läsa. Jag har inte läst första delen i denna serie så den ska jag skaffa då jag vill läsa serier i den ordning de skrevs.


Stort tack till Bokfabriken för dessa nedan. Två författare jag tidigare läst och verkligen gillar.


Denna dök upp igår från Albert Bonniers Förlag, stort tack för den. Har sett den lite varstans så den ska bli intressant att läsa.


I centrum jag bor ligger inte en men två Akademibohandeln. Så på vägen hem efter jobbet såg jag att de skyltat med Rea på rea. Kunde såklart inte låta bli att gå in. Kom ut med dessa som jag ser fram emot att läsa.

2 kommentarer:

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.