tisdag 8 januari 2019

Äntligen med wi-fi


Jag har varit utan wi-fi här hemma sedan i fredags förra veckan. Det är när man är utan som man inser hur beroende man är av internet.
Jag har bytt internet leverantör och hade missat stämma av ett par saker så det var bara att gilla läget att vara utan. Att surfa upp allt på mobilen var inte riktigt ett alternativ. Men nu är allt som vanligt igen och jag kan äntligen ägna mig åt denna blogg, har hamnat efter med recensionerna från december 2018. Men jag kommer igen. Det positiva att vara utan internet har varit att jag läst ut hela tre böcker, läste i stort sett en bok om dagen. Lättlästa men ändå.

2 kommentarer:

  1. Man blir helt galen utan internet! Jag klarar inte det många dagar,speciellt inte när de flesta dataspel/tvspel också ska köras online.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man blir helt galen. Jag har inga kanaler utan kör allt via min apple tv, så det gick ju inte att kolla på något den vägen heller.

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.