fredag 6 juli 2018

Helgfrågan v. 27 Sommaredition.

Veckans helgfråga hos Mia lyder: Det är sommaredition, vilket betyder att det är samma fråga v.27-31. Och den lyder. Vad läser du just nu? 

Just nu läser jag sista delen i Afterserien, För evigt. Tack och lov är det sista boken. Det här är en serie som är en stor frustation för mig. Karaktärerna stör ihjäl mig. När denna bok är utläst ska denna serie få flytta ur mitt hem, jag vill aldrig mer se dem. 
Ni undrar säkert varför jag läser en serie som jag starkt ogillar. Jo det måste vara något fel på mig, jag hatar att inte avsluta en serie. Jag köpte de första tre delarna under bokrean något år, så det blev att jag läste dem. Som tur är går de snabbt att läsa. 


Bonusfråga: Har du några resetips? 
Har inte varit utomlands på ett par år. Men jag tipsar gärna om Kroatien, jag är född där. Min familj flyttade till Sverige när jag var 5 år. Kroatien är riktigt vackert på sommaren, väldigt varmt för dem som gillar värme. Kusten är fantastisk. 
Sedan är ju jag även svag för London, London funkar alltid. 

Trevlig helg på er. 

17 kommentarer:

 1. Haha, tack för tipset att hålla sig borta från denna serie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, gör det. Tro mig du missar absolut ingenting.

   Radera
 2. bibliotek är toppen, bara lämna tillbaka :)

  SvaraRadera
 3. Jag är precis likadan med serier. I alla fall så måste jag läsa de delar jag redan har :)

  Kroatien har jag varit i en gång (2005). Tyckte det var fantastisk vackert och någon gång ska jag tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att jag inte är ensam :)

   Rekommenderar verkligen att besöka de olika öar vi har, så vackert och inte lika invaderat av turister, än :)

   Radera
 4. Tack för varningen ang. den bokserien då. :D Kroatien har jag noll koll på (skulle vara intressant att veta mer om), men till London har jag varit några gånger, för länge sedan. Länge sedan det blev några längre resor öht förbi länsgränsen nu. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen inte en serie jag rekommenderar att läsa, helt värdelös haha. Kan verkligen rekommendera ett besök till Kroatien :)

   Radera
 5. Haha, härligt inlägg om bokserien. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha måste vara ärlig :)

   Radera
  2. Hahahha jag är exakt samma som dig när det gäller att avsluta serier. Och vad kul att du är från Kroatien? Vartifrån är du? Funderar på att åka dit nästa sommar faktiskt med min pojkvän, antingen Hvar eller Split... Vad är det bästa om man vill ha bra strand, restauranger och fest? Läste att Martin Garrix skulle spela där men minns inte vilken stad...

   Radera
  3. Jag bara måste avsluta en serie haha. Jag är född i Zagreb, huvudstaden. Men min familj har hus från staden min mamma är ifrån, Sibenik. Ligger vid kusten ca 80 km frpn Split om du känner till det :) Kan verkligen rekommendera dig att åka dit, Hvar är sååå vackert och även Split. Dubrovnik är fantastisk men på sommaren är det invaderat av turister haha. Kan rekommendera Makarska, Bol (ö), Hvar, Cavtat, Split. I juli månad hålls alltid Ultra festivalen, gryyyyymt med en massa härliga DJ:s, nu sist va bla Alesso där, Axwell & Ingosso, Martin Garrix har även spelat där. Så är ni ute efter något sådant rekommenderar jag Split under Ultra Europe.

   Radera
  4. Ja det var Split som de hade festivalen. Det lutar åt att åka dit nästa år faktiskt så man får lite av allt :)

   Radera
 6. det är ju väldigt juste av dig att ge serien en ärlig chans, men jag hade nog inte stått ut. tror alldeles säkert att Kroatien är vackert. skulle gärna åka dit. och London är ju alltid London, så att säga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något inom mig som helt enkelt gör att jag måste avsluta en serie haha. Kan verkligen rekommendera Kroatien :)

   Radera
 7. Kroatien har jag aldrig semestrat i men gör jag det kan jag ta med mig svärsonen som tolk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan verkligen rekommendera det :) och du ser du har ju redan tolk :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.