fredag 20 april 2018

Bokfrukost med Bonnierförlagen

I onsdags morse var jag på bokfrukost som Bonnierförlagen bjöd in till. Vi höll till på Urban Deli, supertrevligt ställe. Har velat gå dit flera gånger men inte kommit iväg.


Först bjöds det till en fantastisk frukostbuffé. Och sedan tog Jenny Strömstedt till orda och intervjuade 16 författare som kommer med nya böcker i höst. Mycket intressant och roligt att lyssna på. Författarna vi fick lyssna på var: Bengt Ohlsson, Marika Carlsson, Anders de la Motte, Camilla Grebe, Clara Henry, Emma Hamberg, Carin Hjulström, Lars Kepler, Nina Lykke, Melody Farshin, Louise Winblad, Sara Nazari & Nachla Vargas Alaeb.


Lars Kepler (Alexandra Coelho Ahndoril & Alexander Ahndoril). Så peppad på deras nya bok om Joona Linna som kommer i oktober. De berättade även att Hollywood ska göra tv-serie av Hypnotisören och att även böckerna om Joona kommer komma som film, börjar med Sandmannen, spännande.

Anders de la Motte. Han var så himla rolig att lyssna till, drog skämt och var allmänt rolig att lyssna på.

När vi gick fick vi en välfylld goodiebag med ett par böcker, smakprov och annat smått och gott.


Stort tack Bonnierförlagen för inbjudan. Ett mycket trevligt och bra event!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.