lördag 24 mars 2018

Uppståndelsen av Buthler & Öhrlund

Titel: Uppståndelsen 
Författare: Dan Buthler & Dag Öhrlund
Förlag: Lind & Co
ISBN: 978-91-7779-141-6
Serie: Silfverbielke #8
Språk: Svenska
Antal sidor: 267
Finns hos: Adlibris / Bokus
**************************************************************************************
Handling: Sveriges värsta seriemördare, psykopaten Christopher Silfverbielke, har flytt landet sedan han förlorat sitt företag och fått sin förmögenhet fryst av Ekobrottsmyndigheten. 

Med nästan inga pengar på fickan har Silfverbielke kommit till Pattaya i Thailand. Hans enda chans att få bo på lyxhotell, dricka champagne och sniffa kokain är att sol-och-våra den rika änkan Mary Jo Chaplain, som är god för 150 miljoner dollar. Silfverbileke, som har stora planer för framtiden, lider varje dag av förnedringen i att umgås med Mary Jo och det blir inte bättre av att änkan vill ha vilda sexlekar. På något sätt måste han komma bort rån det asiatiska helvete han hatar och ta sig vidare mot USA och de exklusiva salongerna där han anser sig ha rätt att vistas. Men för det behövs ett enormt startkapital och Silfverbielke smider lömska planer där han inte tar hänsyn till något eller någon. 

(Goodreads.com)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Jag fortsätter att läsa den här serien trots att den borde avslutas för ett par böcker sedan, men av någon anledning fortsätter jag läsa den. I början tyckte jag väldigt mycket om den här serien, men den har bara totalt spårat nu. Författarna borde verkligen avsluta den här serien och påbörja något annat helt enkelt.

Nu går det bara på rutin och storyn är helt och hållet förutsägbar. Det är liksom helt enkelt för mycket av allt och för mycket urspårning. Det är bara fokus på kvinnoförakt, våld, våldtäkter, fruktansvärd människosyn och kvinnoförakt. Den här boken har ingen handling längre utan det är sida efter sida med hur Silfverbielke får kvinnor att gråta och har analsex med dem, hur mycket han knarkar och dricker. Det har helt och håller urartat till porr känner jag.

När man tror att det kanske äntligen är över så slutar boken mitt i. Så man fattar att det kommer en till del. Och ja då när jag läser på så kommer den i höst.

Betyg: 1 av 5

2 kommentarer:

  1. Haha, kunde ha varit en recension skriven av mig. Tycker precis samma!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha så skönt att jag inte är ensam. Nu får det väl ändå räcka med denna serie.

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.