fredag 26 januari 2018

Helgfrågan v. 4

Oj sist jag var med på helgfrågan var i november, det var ett tag sedan.

Veckans helgfråga hos Mia lyder: Vilken bok har fått ditt lägsta betyg? 
Jag utgår ifrån de recensioner jag har fått upp den här bloggen. När jag går tillbaka och tittar så är det ett par böcker som har fått betyget 1: My week with Marilyn, jag älskar Marilyn Monroe men detta var bara för att tjäna på hennes namn och ingenting annat. James Dashners The kill order var ingen hit alls.  Moby Dick som sägs vara en amerikansk klassiker tråkade ut mig till döds. För att inte säga vad Persuasion gjorde, tråkigt.se.

Bonusfråga: Vilken tv-serie tycker du är riktigt bra? 
Hur länge orkar ni läsa, för tv-serier ligger mig riktigt nära hjärtat. Inte lika mycket som böcker men de är inte långt efter kan jag tala om.

Om vi ska börja med den absoluta favoriten är Game of Thrones, älskar älskar älskar den serien. Peaky Blinders, love. Jag håller på med Greys Anatomy som jag älskar, jag kollade aldrig den från början när den började sändas. Har kollat från början sedan i höstas, har några avsnitt kvar på säspng 9 innan jag börjar på 10:e. Big bang theory ligger mig varmt om hjärtat, även Modern family. Suites är en annan, dock tyckte jag den sista säsongen var sådär och att de bör avsluta serien nu. Narcos, fattar inte att den inte har fått mer uppmärksamhet, så bra serie. Luther, åh vad jag längtar efter nya avsnitt.

Ok jag skulle kunna tipsa om tv-serier i all evighet så jag slutar helt enkelt här. Nu ska jag fortsätta titta på The Crown.

8 kommentarer:

 1. Luther, så bra serie!!! Blev galet glad när jag såg att det kommer en säsong 5 :)

  SvaraRadera
 2. Tycker också om att se serier, har sett både suits och big bang theory som jag tycker om.

  SvaraRadera
 3. Moby Dick och Persuasion tycker jag om. av dina serier har jag bara sett The Crown, som jag tyckte mycket om

  SvaraRadera
 4. Jag är jättedålig på tv-serier.

  SvaraRadera
 5. TV-serier är så kul :) Luther har jag nog inte hört talas om, den får kollas upp.

  SvaraRadera
 6. Hänger inte alls med vad gäller nya tv-serier Inte läst någon av böckerna du nämner, inte ens Moby Dick... inget man missat då alltså. ;)

  SvaraRadera
 7. Alltså Moby Dick, den kan jag inte ta mig igenom. Sidan 36 kommer jag till sedan är det kört. Det är ju en litterär klassiker som alla älskar. I alla fall USA, men det bara inte går. Då älskar jag ändå litterära hintar i böcker. Jag förstår ditt betyg.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.