fredag 25 augusti 2017

Helgfrågan v. 34

Dags för helgfrågan hos Mia 

Veckans fråga lyder: Vilken är din bästa bok tv-serie? 
A song of ice and fire, helt klart. Även kallad Game of Thrones i tv-världen, världens bästa tv-serie. Nu har ju seiren gått om böckerna men det är ändå min bästa bok tv-serie. Älskar den serien så himla mycket och även böckerna. 

Bonusfråga: Vilken är din bästa bokfilm?
Hmmm, oj här har jag tänkt och tänkt men kommer inte fram till något. Eller kanske Harry Potter. Nu är ju filmerna inte ens i närheten av böckerna som jag avgudar så himla mycket men jag gillar ändå filmerna med, de är ett bra tillägg till böckerna.  

Trevlig helg på er.

17 kommentarer:

 1. Jag har inte sett GoT, jag skulle vilja läsa några fler böcker innan jag börjar se serien och än så länge har jag bara läst den första.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh du måste se tv-serien, så himla bra. Och böckerna är så himla bra.

   Radera
 2. har faktiskt inte varken läst eller sett GoT. har bara sett någon enda av Harry Potter - filmerna

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst GoT, men TV-serien tittar jag på. Igår upptäckte jag att säsong 7 snart är slut så då kunde vi börja titta. Gillar inte att se ett avsnitt i veckan utan vill koncentrera det lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag är så ledsen att säsong 7 nu bara har ett avsnitt kvar. Jag önskade att jag hade det tålamod att vänta till hela säsongen har gått för att se alla i ett svep men det tålamodet finns inte hos mig helt enkelt. Jag kliver tom upp tidigare på måndag för att se avsnittet innan jag ska till jobbet, haha :)

   Radera
 4. Game of Thrones nämns så ofta så man inte kan undvika att bli nyfiken på den. Känns dock som ett för stort åtagande att först läsa böckerna, så kanske tv-serien borde vara något att börja med? Bara sett någon Harry Potter-film, inte läst, förstår att det är något man inte bör missa. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar både böckerna och tv-serien. Böckerna är väldigt bra de med men visst det är en hel del läsning att ta sig igenom, men de är verkligen värda att lägga ner tiden på. Nu har tv-serien gått om böckerna och de har inte haft med allt från böckerna så jag tycker absolut att du kan se serien utan att ha läst böckerna :)

   Radera
 5. Jag valde Harry Potter... GoT tänkte jag inte på men jag har inte läst böckerna.

  SvaraRadera
 6. Game of Thrones tv-serien gillar jag mycket, men hoppar böckerna - sparar in lite lästid ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böckerna är ju verkligen tegelstenar, men värda att ta sig igenom dem om man har tiden :)

   Radera
 7. Game of Thrones och Harry Potter var väl perfekta val.

  SvaraRadera
 8. GT verkar vara det vanligaste svaret idag :-) Jag har bara sett första säsongen.

  SvaraRadera
 9. Håller med om Game of thrones!

  SvaraRadera
 10. GoT ser jag inte, HP har jag inte läst men borde ta tag idet... :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.