fredag 26 maj 2017

Gratismånad på C More (samt ett par serietips)

~I samarbete med C More~

Ni har säkert hört talas om streamingtjänsten C More. Det är en tjänst där man kan se film, tv-serier och sport. Jag själv ser ju väldigt mycket tv-serier och även film. Jag sa upp mina tv-kanaler för ett par år sedan då jag tröttnade på att det på olika kanaler visades vid samma tidpunkt tex olika matprogram. Och för att inte tala om all reklam, att se en film var ju helt omöjligt: film 10 min, reklam vad som kändes en hel evighet, nyheterna, sport, väder, reklam och så tillbaka till filmen. Jag började såklart zappa och glömde bort att jag tittade på film. Sen ville jag inte hålla en tid när min favoritserie gick, vill se när det passar mig. Så därför är en streamingtjänst perfekt för mig, jag kan kolla när som helst det passar mig. C More har ett bra utbud av intressanta serier och även film.

I o.m detta samarbete har jag nu möjlighet att erbjuda er mina läsare en fri månad på C More, ordinarie provtid är 2 veckor men ni får alltså testa gratis en månad, helt utan bindningstid. Önskar ni fortsätta med tjänsten kostar det sedan 99 kr / månad.

Klicka här: Gratismånad på C More för att komma till erbjudandet.

Här kommer även ett par tips på serier som jag verkligen kan rekommendera som finns på sidan att se.

Peaky Blinders: En fantastisk serier med underbare Cillian Murphy i huvudrollen som ledare för Peaky Blinders, ett av stadens mest fruktade kriminella gäng. Tom Hardy är med i säsong 2 och 3. En fantastisk serie som håller världsklass i varje avsnitt. En av mina favoritserier.

The Night Manager: En mini serier på 8 avsnitt. Jag har skrivit en recension om den serien som du kan läsa här.

Gåsmamman: En fantastisk svensk tv-serie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Min recension av säsong 1 finns här och av säsong 2 här. Ser så mycket fram emot säsong 3 som har premiär i höst.

The Tudors: Jag är svag för denna typ av kostymdrama som utspelar sig i England med kungligheter och deras intriger. Mycket intressant och välgjord serie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.