lördag 22 april 2017

Nytt i hyllan #80

Det har verkligen trillat in en hel del nya böcker denna månad. Två recensionsexemplar till har trillat hem i brevlådan denna vecka.

Jag har faktiskt inte läst något än av Caroline Engvall konstigt nog. Har velat läsa hennes böcker ett bra tag så jag ser verkligen fram emot att läsa denna. Tack så mycket för den här boken Kalla Kulor Förlag. 


Och från DareMe Publishing fick jag denna nedan. Tack så mycket för den, ser fram emot att läsa den.

4 kommentarer:

 1. Jag är Såå nyfiken på Ärren vi Bär. Kan absolut tipsa om hennes föregående böcker har dock inte hunnit med att läsa virtuell våldtäckt ännu. Men hennes böcker får en verkligen en öppna ögonen på ett helt nytt sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska snart läsa den tänkte jag, recensionsdag är 18 maj. Tack för tipset, ska verkligen skaffa hennes andra böcker. Har läst att hon skriver om tunga ämnen men som du skriver det får upp ens ögon.

   Radera
 2. Jag läste Engvalls 14 år till salu när jag var 14. Den drabbade mig hårt och jag har burit den med mig genom resten av mitt liv. Tror inte jag skulle våga mig på en omläsning av den... Men det är det enda jag läst av henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört mycket om den boken, vill verkligen läsa den men den lär väl slita ut hjärtat på mig.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.