tisdag 18 april 2017

Nytt i hyllan #79

Idag efter jobbet hämtade jag ut två paket. Ja ena låg i brevlådan och det ena fick jag hämta ut.

Bokfabriken har skämt bort mig på sista tiden och skickar mig en massa spontanutskick. Idag fick jag hem denna, ser verkligen fram emot att läsa. Stort tack för den Bokfabriken.


Med det här andra paketet har det varit mycket stor dramatik kan jag tala om. Har försökt hämta ut den hos mitt ombud sedan onsdags förra veckan. Visste inte vad det var för skojigt bara att underbar Rabén & Sjögren skickat mig något, spontanutskick igen :)
Gick till mitt ombud där de säger att det inte har kommit att jag ska komma tillbaka torsdag för ibland kommer avin innan själva paketet. Ok, går tillbaka torsdag men nej de säger att den har de inte fått in utan att jag får vända mig till DHL. DHL skyller på Bring som delat ut det, Bring hinner stänga för påsk. Ringer Bring idag, de undersöker och säger att nej det är lämnat till DHL. Ringer tillbaka till DHL lagom road och säger att NU HITTAR NI MITT PAKET! Och ja då DHL hittat det till slut, det är inlämnat till mitt ombud men de har skrivit fel nummer på avin. Asså, explodera ville jag göra.

Som ni ser väldigt mycket dramatik kring det, men äntligen kunde jag hämta ut det. Började nästan jubla av glädje. Tusen tack Rabén & Sjögren för detta underbara paket med Mademoiselle Oiseau. Jag fullkomligt älskar dessa böcker och de underbara teckningarna. Hade missat att det skulle komma en till bok. Åh så glad jag är.


Nyaste boken, en superfin anteckningsbok och en sån där bok "Mina vänner" och det är inte slut än, en underbar fin tygpåse. Och jag som var på jakt efter en ny tygpåse då min med Astrid Lindgren blivit så sliten.12 kommentarer:

 1. Ja det är fina teckningar i dessa böcker.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Höll på trilla baklänges när jag öppnade :)

   Radera
 3. Har länge funderat på dessa böcker, sååå fina. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh du måste läsa dem om Mademoiselle Oisau, det är helt makalöst fantastiska böcker :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.