söndag 1 januari 2017

Första och enda utmaningen för i år.

God fortsättning bokvänner. Hoppas ni hade en bra kväll igår.

Goodreads reading challenge är den enda utmaningen jag kommer ha i år. Först hade jag tänkt lägga 80 böcker men jag har klarat av 100 böcker eller fler de senaste åren, så det får bli 100 böcker även i år.

Boktolvan har jag kört de senaste åren, där har kravet varit att böckerna ska komma från min egna bokhylla. Trots att jag har ca 100 olästa böcker i bokhyllan har jag inte 12 författare jag inte läst tidigare. Ville inte heller köpa på massa nya böcker för en utmanings skull, så då blir det att skippa den utmaningen.

Känner mig faktiskt nöjd med endast en utmaning detta år. Men vem vet kanske längst med vägen att jag hackar på någon utmaning.

2 kommentarer:

  1. 100 böcker! låter grymt mycket. Jag funderade också på att gå med men har ingen aning på vad jag ska sätta målet på.. jag tänker inte på hur många böcker jag läser per år..:/ Tips?

    SvaraRadera
    Svar
    1. 100 böcker är vad jag brukar hinna med på ett år. Men känn ingen press över en sån här utmaning, sätt ett mål som känns rimligt för dig. Hinner du med fler böcker än det du sätter upp är ju bara ett plus.

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.