måndag 19 december 2016

TV-serie: Gilmore Girls - Säsong 2

Titel: Gilmore Girls- Säsong 2
Premiär: 9 oktober 2001
Längd: ca 44 min per avsnitt
Antal avsnitt: 22
Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia
Genre: Comedy | Drama 
Betyg på IMDb: 8,1

Handling: Följ den unga, ensamstående mamman Lorelai, hennes överpresterande dotter Rory, snobbiga föräldrarna Emily och Richard och alla de andra drömmarna och priginalen som bor i den lilla staden Stars Hollow."

Kommentarer: Gilmore Girls är en sån härlig feel good-serie, jag blir glad av att kolla på den. Jag kände att den här säsongen var bättre än den första. Vi får fortsätta följa Lorelai och Rory i deras småstad Stars Hollow. I den här säsongen flyttar Lukes systerson Jess in hos Luke, detta medför en större förändring för flera i staden än vad man kunnat ana. Jag stör mig som bara den på Jess, har alltid gjort det och har aldrig gillat honom. Visst tycker jag att han har ett par roliga scener med Luke men mest stör jag mig på honom. Visst att Dean beter sig som en barnunge ett par gånger i denna serie men jag har alltid gillat Dean bättre än Jess. 

Den andra säsongen är precis som första underhållande, charmig och söt. Det är inte så dramatiska händelser men det blir så otroligt mysigt ändå och hemtrevligt. Vid det här laget känner vi redan karaktärerna. Som vanligt är det Lorelai och Rory som står i centrum, jag älskar hur kvicktänka de är. Jag kan dock tycka att det blir lite jobbigt eller mer irriterande att Lorelai alltid ska vara så ironisk/sarkastisk och alltid dra ett skämt, det blir för mycket ibland. Men hon är fortfarande charmig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.