fredag 11 november 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 45

Veckans bokbloggsfråga lyder: Läser du alltid ut böcker oavsett om du tycker om dem eller inte? Bloggar du även om de böcker du väljer att inte läsa ut? Skriver du även recensioner om de böcker du inte tycker om? Hur gör du ifall du får recensionex som du absolut inte tycker om, läser du i alla fall eller lägger du undan boken? Och hur gör du med recension av de recensionsex du inte alls tycker om?

Om jag har börjat på en bok som jag av någon anledning inte gillar har jag blivit bättre på att lägga ifrån mig den och inte avsluta den. För hade jag jättesvårt att inte läsa ut en påbörjad bok men jag har blivit mycket bättre på det, finns så mycket jag vill läsa så jag vill inte spendera tid på en bok som jag inte är så intresserad av. 

Däremot det här med rec-ex läser jag alltid ut oavsett. Jag skrev ett inlägg här för lite mer än ett år sedan där jag undrade hur ni andra gör. Jag tackar bara ja till rec-ex som jag verkligen vill läsa, skulle aldrig falla mig in att ta emot en bok bara för att få den. Är det ett rec-ex som jag känner att jag inte riktigt känner att jag kommer någonvart med så läser jag iallafall ett kapitel om dagen för då blir ju boken läst till slut.Och jag skriver en recension av boken, eftersom det förväntas av mig då jag tagit emot boken. Blir kanske inget långt invecklat inlägg men skriver om den gör jag iallafall.

6 kommentarer:

 1. Jag måste avsluta påbörjade böcker, fast visst önskar jag att jag kunde lägga ifrån mig böcker som jag inte tycker om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var precis så för ett par år sedan men har blivit bättre på att lägga ifrån mig om det inte var en bok som passade mig.

   Radera
 2. Hittills har jag läst varje bok som jag påbörjat, jag vet inte riktigt hur jag skulle göra om jag avbryter en bok riktigt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var precis så för ett par år sedan men har blivit bättre på att lägga ifrån mig en bok om den inte var något för mig helt enkelt. Men rec-ex läser jag alltid ut.

   Radera
 3. Nej att ta emot rec.ex som man inte vill läsa låter inte som att den skulle bli läst utan bara att man hamstrar på sig böcker som fyller på ens olästa hylla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Känns ju inte rimligt heller att ta emot något som man inte är så intresserad av att läsa.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.