onsdag 26 oktober 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 43

Veckans bokbloggsfråga lyder: Vad har ditt bloggande gett dig? Kanske har du fått möjlighet att uppleva saker som du inte skulle fått göra utan bloggen, t ex delta i tv-program, tidningsartiklar, mössor eller andra arrangemang. Eller kanske har du berikats på andra sätt, blivit bättre på att uttrycka dig själv eller liknande. Berätta fritt om det som din blogg har medfört. 

Bloggen har gett mig massor :) Jag får ju dels mycket inspiration på böcker från andra bokbloggar jag följer samt bokinstagram. På detta sätt har jag ju även såhär via nätet "lärt känna" en massa härliga och fantastiska bokbloggare. Jag har även om möjligt blivit ännu boknördigare än jag var förut sedan jag började blogga genom att jag får tips av andra på böcker jag kanske inte hade upptäckt annars. 

Iom min blogg har jag haft turen att få en hel del rec.ex av olika förlag, mycket tacksamt. År 2015 var min blogg officiell bloggambassadör för Augustpriset, det var väldigt hedrande att bli tillfrågad, jag har blivit blurbad, det var också jätteroligt. Nu senaste hade jag möjlighet att få intervjua Fredrik Backman, det hade definitivt inte hänt utan denna blogg.   

Min blogg är inne på sitt fjärde år och jag har inte en endaste dag ångrat att jag skaffade den. 

10 kommentarer:

 1. Det är svårt att ångra sin bokblogg ;)

  SvaraRadera
 2. Har inte heller ångrat att jag började blogga! Det är så roligt att kunna dela med sig av sina tankar om böcker och liknande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, skulle aldrig ånga denna blogg den har ju gett så mycket :)

   Radera
 3. Det finns onekligen massor som bloggen har gett en. Jag känner igen mig massor i det du skriver. Instagram är det nyaste tillskottet för mig själv där jag känner att det är fantastiskt roligt med alla bilder som ger massor av inspiration till den lite mer kreativa sidan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instagram är superroligt, älskar det. Det är så lätt att klicka på en bild och lägga upp, samt att titta på andra inspirerande bilder.

   Radera
 4. Ångrar inte heller att jag äntligen upptäckte bokbloggar, och inte heller att bokintresset bara ökade efter det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, hur ska man ångra något fantastiskt :)

   Radera
 5. Instagram ska jag precis börja med och jag hoppas på att få mycket inspiration därifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh välkommen till instagram, det är underbart där :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.