onsdag 12 oktober 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 41

Veckans bokbloggsfråga lyderHur gör du rent tekniskt när du bloggar? vad använder du för bloggplattform (t ex WordPress, Blogg.se eller annan)? Använder du några andra appar, plug-ins eller liknande för att underlätta bloggandet? Har du några tips för att på ett enkelt sätt underlätta delandet av blogginlägg på sociala medier som Facebook eller Instagram?

Jag bloggar på Googles Blogspot/Blogger. Älskar verkligen den portalen/sidan. Mycket användarvänligt och smidig. Jag är mycket nöjd med den och kommer aldrig att byta. Tycker det är lätt att lägga till olika widgets på sidan om för att utveckla sidan/bloggen med olika tillägg. 

Bloggers app har jag även i mobilen men jag använder den inte så jätteofta av någon anledning. Skriver hellre inlägg på min laptop. 

Bloglovin´ är en app jag använder mig av för att följa mina favoritbloggar samt för att hitta nya bokbloggar att följa. 

Bloggen har även ett eget instagram: zellysbokhylla där jag lägger upp böcker relaterade bilder och en och annan vardagsbild. Den widget jag använder så att mina bilder dyker upp på sidan här på bloggen heter Snapwidget. 

Facebook till bloggen har jag inte, har inte känt att det behövs. Jag är nöjd med instagram.  

Ska ta mig tiden till att byta layout någon dag. Jag gillar min nuvarande men det är nog dags för något nytt. 

8 kommentarer:

 1. Alltså blogger appen, när jag försökte göra inlägg där går de inte att få bilder på inläggen :/ Kanske måste fixa widget så min instagram iaf syns på sidan, och borde byta layout men när tusan ska man ha tid till det? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blogger appen är faktiskt ingen höjdare, men att inte få in bilder har jag inte upplevt inte funkar. Widget wtill instagram är superenekelt, fixa snapwidget så funkar det. Ja den där tiden ska man behöva hitta också ;)

   Radera
  2. Nu har jag äntligen fixat så min instagram syns även på bloggen :) Tack för hjälpen!! :)

   Radera
  3. Så lite så :) bra att det funkade :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.