söndag 18 september 2016

Book hangover efter en underbar läsupplevelse


Jag läste ut Fredrik Backmans fantastiska Björnstad igår och jag är fortfarande helt tagen av den boken. Jag kan inte sluta tänka på den, för den är helt makalös fantastisk. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jo ta mig samman och försöka mig på att skriva en recension på den. Jag vet inte hur jag ska finna orden till att skriva ner det jag känner för den boken. Det var länge sedan jag blev såhär tagen av en bok.

Känns som att jag stått halva dagen framför min bokhylla för att välja nästa bok jag ska läsa och det känns helt omöjligt efter de känslorna jag känner efter Björnstad. Det är inte så att jag inte har något att läsa, hej ca 98 olästa böcker men ingenting lockar mig efter den här läsupplevelsen.

Så det har blivit Netflix större delen av dagen och strax blir det en promenad i detta underbara höstväder med syster.

6 kommentarer:

 1. Åh längtar verkligen tills jag får hem den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste läsa den så fort du får hem den :)

   Radera
 2. Men oj det låter ändå helt underbart! Åh.. nu blir jag så otålig :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är helt underbar :) Du måste läsa den :)

   Radera
 3. Det är jobbigt med book-hangover :/ Men se på netflix gå på promenad så brukar det släppa men det kan ta tid!! Farligt med de där super bra böcker att man kan få en hangover. 98 olästa är för få om du inte hittar någonting att läsa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :( jag brukar inte drabbas av det men denna gång hände det verkligen. Fastna framför Netflix kan bli farlig men ack så avkopplande ibland ;)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.