måndag 4 april 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 14

Veckans bokbloggsfråga lyder: Vad tycker du om bokbloggstävlingar? Brukar du arrangera tävlingar på din blogg? Tycker du själv om att delta i tävlingar på bokbloggar? Nu tänker jag framförallt på sådana tävlingar där man t ex lottar ut en bok, inte på utmaningar och läsmaraton/läs-a-lots. 

Det är trevligt med boktävlingar tycker jag. Jag har haft några egna stycken i min blogg, ett par gånger för att markera bloggens födelsedag. Sedan hade jag en tävling ihop med ett företag för ett par år sedan där det var flera stycken som kunde vinna en bok, det kommer jag inte göra om igen för det tog dem all evighet att skicka vinnarna deras böcker. 

Men det är annars ett trevligt inslag att delta i bokrelaterade tävlingar hos andra bloggare om det är en bok jag känner att jag är intresserad av att vinna. Även via Instagram har jag tagit del av boktävlingar, där jag faktiskt vann två gånger, så det var ju väldigt trevligt.

8 kommentarer:

 1. Tycker också att det är kul med tävlingar :)

  SvaraRadera
 2. Ja det är riktigt trevligt tycker jag också, hoppas på fler under våren.

  SvaraRadera
 3. Det är ju extra roligt när man vinner, såklart :)

  SvaraRadera
 4. Man kanske måste ta och skaffa sig instagram :) Trist när förlag inte skickar ut bokvinster som de har lovat :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa skaffa instagram :) det är så tråkigt, det här var för ett par år sedan men kommer så väl ihåg det.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.