måndag 25 januari 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 4

Veckans bokbloggsfråga lyder: Jag kommer att köra igång en kategori här på bloggen som heter Månadens förlag. Så denna vecka undrar jag om det finns något förlag som ditt hjärta klappar lite extra för? Finns det något förlag vars utgivningar du följer lite extra noga?

Modernista utan tvekan. Jag tycker väldigt mycket om de böcker som de ger ut och läser väldigt mycket böcker som kommer från just dem. De måste även vara det mest generösa förlaget när det gäller bokbloggare och recensionsexemplar. De är otroligt trevliga och tillmötesgående varje gång jag har varit kontakt med dem. Det är ett toppenförlag och jag kan nog inte hylla dem tillräckligt. 

16 kommentarer:

 1. Har en del böcker från dem. De ger ut många bra helt enkelt!

  SvaraRadera
 2. Håller verkligen med, Modernista är underbara.

  SvaraRadera
 3. Ja de har också väldigt bra böcker.

  SvaraRadera
 4. Tycker modernista har vuxit till ett fantastiskt förlag på väldigt kort tid - de ger ut bra titlar som känns lyxiga och de verkar veta vad läsarna vill ha. Dessutom är de ju väldigt generösa vad gäller oss bloggare, som du säger, vilket alltid är ett plus :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har de det :) De ger verkligen ut bra böcker och det känns som att de verkligen lägger ner tid och tanke bakom sina utgivningar. Och så är de verkligen så himla generös mot oss :) ett toppenförlag helt enkelt :)

   Radera
 5. Det kanske blir något jag ska kolla upp senare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det ett riktigt underbart förlag :)

   Radera
 6. Har ännu inte varit i kontakt med dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är helt underbara, varenda en av dem :)

   Radera
 7. Jag kan ju inte annat än hålla med här :)

  SvaraRadera
 8. Har läst en del böcker från de, och tycker också att de verkar bara ett bra förlag :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.