tisdag 5 januari 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 1

Jag vet att det är många av oss som har saknat Annikas bokbloggsjerka. Men tur för oss att Carola Barnboksbloggen har tagit tag i detta och startat veckans bokbloggsfråga, mycket trevligt så givetvis vill jag hoppa på detta.


Veckans bokbloggsfråga: Kommer du att delta i någon boklig utmaning under 2016? Antingen någon form av de som cirkulerar i bokbloggsvärlden eller någon som du gör bara för dig själv. Finns det någon läsutmaning som du skulle vilja genomföra om det bara funnits mer tid? 

Det är ett par utmaningar som jag ska ta del av. Några har jag redan presenterat i bloggen. Det blir bla Boktolvan som jag verkligen tycker om. Spänningsutmaningen ska för andra året i rad köra. Projekt hylltömning och så har jag en till liten egen utmaning som jag har satt för mig själv, ingen märkvärdig men en liten Astrid Lindgren utmaning som jag kommer att presentera här snart.

Och det är det, inga flera utmaningar för det får inte bli för många och ett måste. Läsningen ska jag njuta av helt enkelt.

10 kommentarer:

 1. Spänningsutmaningen och Boktolvan kör jag också i år. Det om Astrid Lindgren lät intressant! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De två utmaningarna är så simpla och roliga tycker jag :) Presenterar den senare idag i bloggen :)

   Radera
 2. Man ska inte ta på sig för mycket utmaningar, helt rätt :) Annars kan man ju inte fokusera på något annat än det. Bäst att också läsa sånt man bara känner för i stunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja precis inte för många utmaningar utan lagom är bäst :)

   Radera
 3. Boktolvan är min favorit :-)

  SvaraRadera
 4. Jag vill egentligen inte ha utmaningar som är utmaningar utan bara en liten spark där bak att verkligen läsa de där böckerna som... :)

  SvaraRadera
 5. Astrid Lindgrens utmaningen låter spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Presenterar den inom kort ifall fler vill hänga på :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.