måndag 4 januari 2016

Goodreads 2016 Challenge

Jag har åter igen satt 100 böcker som mål på Goodreads. Jag brukar klara det galant faktiskt, och det är det målet jag satt de senaste tre åren, 2013 läste jag 110, 2014 blev det 100 precis och 2015 115. Så jag tror nog att jag ska klara av även 100 böcker i år. Jag får ju två timmar extra lästid per dag då jag är sjukskriven 25% sedan lång tid tillbaka, så jag arbetar 6 timmar istället för de vanliga 8 timmarna.


6 kommentarer:

 1. Jag har nyss börjat använda mig av Goodreads så det är första året jag deltar i denna challenge. Jag satte bara 50 böcker som mål. Vågar inte ta i för mycket, man vet aldrig vad som kan hända under året.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat till Goodreads, älskar den sidan :) Ja man vill inte ta för mycket böcker, ska ju inte känns som en stress eller måste.

   Radera
 2. Jag har oxå satt 100 som mål, även om jag inte klarade det 2015.

  SvaraRadera
 3. Hej Zelly! Du är en otroligt bra bloggare, älskar verkligen din blogg. Jag undrar om du skulle kunna ge tips på några böcker som jag kan ge till min mamma i födelsedagspresent. Min mamma älskar att läsa, speciellt deckare och skönlitteraturer. En bok som jag tror att min mamma skulle gilla är färjan som är skriven av Mats Strandberg som jag ser att du läser just nu. Jag hade uppskattat tips på böcker som du gillar! Och vad tycker du förresten om färjan än så länge? Tack i förhand! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej :) Stort tack för din fina komplimang, vad glad jag blev :) Nu lämnade du ingen mail adress eller blogg adress så jag hoppas du ser denna kommentar. En bok som jag tipsar om så fort jag får chansen är Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón, det är en helt makalös bok. Khaled Hosseinis Flyga drake och Tusen strålande solar är fantastiska böcker. På deckarfronten skulle jag tipsa om Jo Nesbös serie om Harry Hole, Jussi Adler-Olsens böcker om Avdelning Q. Jag har ca 200 sidor kvar av Färjan, gillar den verkligen. Hoppas att något av detta hjälper dig på traven att hitta en present till din mamma :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.