lördag 23 januari 2016

Nytt i hyllan #62 - Januari

Jag har skrivit det ett par gånger förr men jag har blivit väldigt restriktiv med att be samt ta emot rec-ex. Jag kände att det blev både stress och press på att hinna läsa dem alla till recensionsdatum.Visst kommer jag att be om ett och annat och ta emot men jag har som sagt blivit väldigt restriktiv och jag måste säga att det känns väldigt skönt att inte känna sig stressad med att hinna med och att jag läser ur min egna bokhylla och de böcker jag har köpt och köper.

De här nedan köpte jag för ett presentkort som jag fick av min syster i julklapp. Ensam på Mars har jag redan läst och fullkomligt älskade den. Även Den sista utvägen har blivit läst, skönt att avsluta en serie. Jag hör till en av dem kanske få som fortfarande tycker om Twilight sagan. Jag hade egentligen inga planer på att köpa eller läsa Life and Death men sen kunde jag helt enkelt inte stå emot. Vi får väl se hur förvirrande det kommer bli med att alla kvinnliga karaktärer nu är manliga och alla manliga kvinnliga samt att de har nya namn. Jisses jag blev förvirrad bara av att skriva det.


Och så blev det två stycken målarböcker. Steampunk såg så fin ut med fina bilder. Animorphia ska vi inte ens tala om hur fina bilderna är inuti. Väldigt mycket detaljer men den är såååå fin.

10 kommentarer:

 1. Jag är väldigt sugen på att läsa Life and death även om jag tror att jag kommer bli väldigt förrvirrad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det inte går att undvika att inte bli förvirrad :)

   Radera
 2. Animorphia är verkligen underbar!

  SvaraRadera
 3. Jag har små börjat läsa life and death men inte läst klart den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli kul att se vad du tycker om den :) Själv tror jag att jag kommer bli totalt förvirrad haha

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.