onsdag 9 december 2015

Lite hjälp på traven?

Jag tänkte kolla om det är någon av er som använder sig av blogspot till era bloggar kanske kan hjälpa mig med ett par frågor. Jag har sedan en tid tillbaka funderat på ett litet namnbyte till min blogg. Ingen jätteförändring men ett liiitet namnbyte har jag . Nu vill ju inte jag ställa till det för mig mer än jag behöver så innan jag eventuellt gör ett namnbyte tänkte jag kolla om någon av er vet.

Om jag ändrar adressen under inställningar och sedan under publicering där ni nu ser min nuvarande adress ändras då min bloggadress per automatik? Så att den även är uppdaterad när man söker på min blogg? När jag har tex länkat via twingly? Kommer man inte komma till min blogg på den gamla adressen om jag ändrar? Kanske lite dumma frågor men inget svar utan frågor tänker jag :) Tack på förhand.


6 kommentarer:

 1. Alltså jag är inte speciell kunnig på sånt här, men jag märkte själv när jag bytte bloggnamn/-adress en gång att då fungerar inga länkar inom bloggen, såsom recensionerna. Eftersom de är länkade till det gamla namnet, som då inte finns. Tror då att om du byter namn/adress, då försvinner din gamla adress, och då blir den liksom ledig (för mitt gamla namn är ledigt). Så jag skulle inte våga mig på det, men jag vet egentligen inte hur sånt här fungerar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för din kommentar. Jag tänkte nästan i de banor som du beskriver det, att det kan bli så. Blir nog att jag behåller själva adressen till bloggen och döper om själva bloggen istället. Vill verkligen inte förlora allt jag länkat till och lagt upp, det är nästan ändå tre år som jag hållit igång bloggen på denna adress. Åter igen stort tack för din kommentar :)

   Radera
  2. Jag precis det vore hemskt... synd att det ska behöva vara så.
   Hoppas du hittar ett sätt sen så att du känner dig nöjd :)

   Radera
  3. ja precis vill verkligen inte förlora en massa. Tack snälla :)

   Radera
 2. Oj, nä ingen koll men om alla länkar och sånt inom bloggen försvinner så förstår jag verkligen om du inte byter namn!Jätte jobbigt att gå igenom och ändra allting...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hållit på och testat lite i en testblogg och det stämmer att allt inom bloggen inte följer med. Att hålla på och föra över det och ändra är för jobbigt så jag blir kvar på denna adress helt enkelt :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.