måndag 4 maj 2015

Nytt i hyllan #52

Det känns som att det var väldigt länge sedan det flyttade in lite nya böcker i mina bokhyllor. Härom veckan la jag en liten beställning på Adlibris. Meningen var att jag skulle ha boken Kreativitet och mindfulness, men jag passade även på att klicka hem även två pocketböcker som ni ser nedan.


Kreativitet och mindfulness har jag varit sugen på att bra tag efter att ha sett den lite här och där och så har min läkare även tipsat mig om den. Och det är precis som det ser ut att vara, en målarbok för vuxna. Jag har precis börjat med den och det är ju inte så att jag håller på varje dag utan lite då och då. Jag kan verkligen tipsa om den, det ä rogivande att bara koppla bort lite, det är riktigt fina teckningar i den. Jag själv använder mig av tuschpennor som jag köpte på Panduro. 90 kr kostar de att beställa från Adlibris.


Och här är en före och efter bild på den första jag gjort klart. Ja lite färg blev det på den då jag kom på precis när jag började att jag skulle ta en bild.


8 kommentarer:

 1. Den där målarboken är verkligen avslappnande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad att jag skaffade den :) riktigt härlig och avslappnande :)

   Radera
 2. Har den också :) Den är härlig. Fast vissa mönster känns lite för mycket. Den där var en favorit att måla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis vissa mönster känns lite för mycket samt så små att måla på så dem kommer jag nog att skippa. Men det finns även många fina att måla :)

   Radera
 3. Jag försöker att inte få hem så mycket böcker men ändå lyckas jag få hem böcker i snabbare takt än jag hinner läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt lyckats hålla mig från att få hem mycket böcker, jag har ju blivit mer restriktiv med de rec-ex jag frågar efter. Men jag fyller snart år så det är inte omöjligt att det blir en och annan bok :)

   Radera
 4. Alltid trevligt med lite nytt även om man egentligen hade tänkt begränsa sig. Men har man varit duktig och hållit det löftet länge måste man ju kunna få en belöning också ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.