torsdag 2 april 2015

En bokbloggares hemliga liv!

Har sett denna cirkulera på ett par bloggar så jag blev lite sugen på att göra den jag med. Jag vet tyvärr inte vem som ursprungligen skapade denna.

1. Hur länge har du bokbloggat? 
Sedan 1 januari 2013. Jag hade en vanlig blogg tidigare där jag bloggade om min vardag och så men tappade inspirationen till den. Jag hade länge funderat på att starta en bokblogg där jag kunde blogga och dela med mig av mitt största intresse. Bästa beslutet någonsin säger jag bara.

2. Tror du att du kommer sluta blogga om böcker i framtiden?
I dagsläget har jag inga som helst planer på det eftersom det är så roligt men man vet aldrig vad som sker i framtiden.

3. Vad är det bästa med att vara bokbloggare?
Den fantastiska gemenskapen med andra bokbloggare. Alla snälla bokförlag som skickar recensionsexemplar. 

4. Vad är det värsta med att vara en bokbloggare? 
Jag kan på riktigt inte komma på något. Det är en sådan värme bland alla underbara bokbloggare. Det enda jag kan komma på det är väl om jag inte har tiden till att uppdatera bloggen, men då får det vara så ibland helt enkelt att bloggen står tom utan inlägg.

5. Har du svårt att skriva rubriker till dina inlägg? 
Faktiskt inte, jag krånglar inte till det utan går rakt på sak.

6. Finns det någon bokbloggare du beundrar?
Oh ja det finns många. Men generellt tycker jag att de flesta bokbloggare gör ett bra jobb vars blogg är värld att läsa.

7. Vilken bokbloggare skulle du vilja ha som gästbloggare på din blogg? 
Har faktiskt aldrig tänkt i de banorna, men det kanske vore något :)

8. Hur ser din rutin ut när du bloggar? T.ex. vilken tid, klädsel, dryck m.m?
Har inga bloggrutiner faktiskt. Mesta av min bloggning blir gjord i min soffa alternativ köksbordet men mest från soffan. Kanske har jag en kopp te eller kaffe till hands. 

9. Har du svårt för att skriva recensioner? 
Oftast inte. Ibland kan jag ha det lite knepigt med att formulera mig och få fram det jag vill ha sagt men då brukar jag oftast avvakta någon dag med att skriva så brukar det lösa sig. Det får liksom inte bli ett måste för mig eller att ta det tokseriöst, detta är en blogg som jag driver på min fritid som en hobby om något som jag älskar.

10. Vad tycker du om bokbloggarvärlden? 
Den är helt underbar, jag älskar den. Det är en sådan fin gemenskap alla oss emellan. Underbar människor som uppmuntrar, lämnar trevliga kommentarer, alla är verkligen helt fantastisk trevliga.

11. Vilka taggar du för den här taggen? 
Jag har sett att väldigt många redan gjort den. Så alla som vill helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. Jag hade också en vanlig blogg tidigare, men lyckades aldrig hålla uppe mitt eget intresse för den. Det har det inte varit några problem med när det gäller bokbloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var precis så för mig, hade ingen inspiration för den så då var det lika bra att lägga ner den. Och precis som du inga problem sedan jag skaffade bokbloggen :)

   Radera
 2. Kunde nästan ha kopierat dina svar rakt av, vi verkar tycka lika om det här med att ha bokblogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så underbart :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.