tisdag 27 januari 2015

Nytt i hyllan #50

Jag kunde såklart inte låta bli att inte klicka hem böckerna nedan när Bokus hade ett erbjudande 3 för 109 kr.


Men nu har jag fått nog. Jag gör slut med Bokus. Eller jag kommer göra slut med dem efter bokrean. För jag kommer säkert hitta en och annan bok på bokrean hos dem. Men sedan har jag bestämt mig för att göra slut med dem en gång för alla. Nu syns det inte ordentligt på bilden men Kockskola för ensamma hjärtan var lite skev och Steglitsan ska vi inte ens tala om. Ni ser säkert fläcken, det ser nästan ut som en kaffefläck. Tyvärr är inte detta första gången jag har fått skeva paket från just Bokus, tyvärr. Jag har struntat i det tidigare men när dessa två kom hem i det skick de kom fick jag faktisk nog. Ska försöka hålla mig från att beställa hos dem på bokrean men jag kan inte lova. Men jag lovar mig själv iallafall att det är slut efter bokrean. Tacka vet jag Adlibris, har aldrig fått fel eller skeva paket från dem. Så i fortsättningen blir det dem jag kommer beställa från.

6 kommentarer:

 1. Fin hög. Rörgast och Tango för vilsna själar har jag läst och tyckte om. Har du kikat in på min blogg och kikat på mina böcker som jag fick hem i förrgår?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att läsa dem alla. Har inte hunnit kolla era bloggar denna vecka så nu ska jag se vad du fått hem :) *nyfiken*

   Radera
 2. Tråkigt när det bli så men hoppas böckerna är bra iaf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är säkert bra :) men så trist att få ett sånt paket.

   Radera

 3. Surt med dina böcker, så tråkigt när de ser ut så :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla trist :( vill inte ha skadade böcker när jag beställer nya. Köper jag dem second hand kan jag förstå att de ser ut som de gör men inte när de är nya

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.