fredag 9 januari 2015

Nytt i hyllan #49

Ja ett till nytt i hyllan inlägg. Inte nog med den fina Harry Potter boxen igår så blev jag med två böcker till idag.

När jag deltar i någon tävling vinner jag aldrig men äntligen blev det min tur att få vinna. Forum hade en tävling på sin Instagram där de lottade ut Läckbergs nya bok. Och jajamensan vinst blev det för mig :) Jag läste ut hennes Isprinsessan här om dagen (recension kommer snart) som jag gillade, har några kvar tills det är dags för denna men så småningom så.


Och så köpte jag Bröllopsnatten av Sophie Kinsella här om dagen. Har hennes i pocket så jag har väntat på att även denna ska komma i pocket (vilket tråkigt omslag).

6 kommentarer:

 1. Håller med om omslaget till bröllopsnatten.. Tråkigt men jag kommer nog köpa den längre fram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hennes omslag brukar annars vara fina men detta är riktigt tråkigt och fult faktiskt. Men jag ser fram emot att läsa boken :)

   Radera
 2. Grattis till vinsten:). Kanske en onödig tips men läs inte alla Läckbergs böcker i rad, stoppa in helt andra böcker emellanåt. Jag blev lite less på hennes böcker att jag var tvungen att ta paus från dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) det blir nog så att jag läser andra böcker emellan just för att inte tröttna :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.