fredag 9 januari 2015

Bokbloggsjerka 9-12 januari 2015

Och så är jerkan tillbaka efter lite uppehåll över jul och nyår.

Denna vecka undrar Annika: Finns det någon tv-serie (eller hur många som helst) som du såg 2014 (eller åtminstone påbörjade förra året) som du skulle kunna tipsa om? 

Jag fortsatte att se världens bästa tv-serie, Game of Trones. Avgudar denna serie och har nu nedräkning till säsong 5 som börjar 12 april. Sedan såg jag Sherlock med bla Benedict Cumberbatch, plöjde alla avsnitt på två dagar, så bra serie. Och så började jag se Vänner från början, tycker om den serien så mycket så ville se om den, tar nåt avsnitt här och där. 
Jag har en del serier jag vill se men det kommer väl när jag känner för dem. Är bla sugen på True Detective, Downtown Abbey, Sons of Anarchy. Såg första säsongen av Orange is the new black, men nä det var inte en serie för mig. Höll på att ge upp redan i första säsongen men såg klart den, in på avsnitt två av säsong två sa jag tack och hej då.

Trevlig helg på er. 

29 kommentarer:

 1. Riktigt bra serier du nämner, både de du tittat på och de du vill titta på :)

  SvaraRadera
 2. Orange is the new black gav jag nog bara ett avsnitt, jag fastnade inte alls!

  SvaraRadera
 3. Sherlock har jag tittat något avsnitt av, men fastnade inte.

  SvaraRadera
 4. Game of Trones har vi pratat om att börja titta på, men vi ska försöka se klart Homeland först. True Detective fick vi av dottern i julklapp så det blir väl så småningom. Sherlock har jag missat, ska kolla om den finns på Netflix. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Både Game of thrones och Sherlock började jag titta på innan förra året så de fick inte vara med hos mig, annars är de ju självklara :)

  SvaraRadera
 6. Downtown abbey pratar så många om att jag ju bara måste titta. Annars hade jag faktiskt inget bra tips så jag tipsade om böcker istället :-)

  SvaraRadera
 7. Downton Abbey är min absoluta favorit!

  SvaraRadera
 8. jag tänkte kolla upp Game of Thrones. True Detective skulle jag också vilja se.

  SvaraRadera
 9. Sherlock är verkligen superbra :)

  SvaraRadera
 10. Jag har bara sett några avsnitt av Sherlock, men jag funderar på att se alla avsnitt så att man kanske får lite mer sammanhang

  SvaraRadera
 11. Gillar Game of thrones :)

  SvaraRadera
 12. Vänner växte jag verkligen upp med, älskar den serien (även om sista två säsongerna inte riktigt håller måttet...) och jag blir alltid på gott humör när jag ser den :)

  SvaraRadera
 13. Har sett första säsongen av Game of Thrones, men sen har det inte blivit mer.

  SvaraRadera
 14. Jag har tänkt läsa böckerna istället för att se på tv-serien

  SvaraRadera
 15. Sherlock gillar jag också. Orange is the new black såg jag ett halvt avsnitt av. Det blev lite för hög skämsfaktor för mig. Men jag måste erkänna att jag inte gav den någon större chans. True Detective låter som något för mig med men så länge den inte finns på Netflix eller går på tv lär jag inte se den.

  SvaraRadera
 16. Sherlock följer jag med :) gillar det men är nog inte lika såld som alla andra...

  SvaraRadera
 17. Jag gav upp Game of thrones efter bara ett par avsnitt! Jag börjar undra om jag är knäpp för alla verka älska den;).

  SvaraRadera
 18. Jag gillar Sherlock Holmes i allmänhet, men har haft lite svårt för Sherlock - har bara sett ett par avsnitt. Jag tycker han är FÖR känslokall och på fel vis. Blir det bättre/annorlunda framåt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen den serien. Jag skulle nog säga att han fortsätter på samma bana, mjuknar liiite iallafall i säsong 3.

   Radera
 19. True Detective & Sons of Anarchy är stora favoriter för mig, du har verkligen bra tv att se fram emot :)

  SvaraRadera
 20. Game of Trones har jag inte sett. Den borde jag se!

  SvaraRadera
 21. Många bra serier här! Sherlock är verkligen underbar! True detective har jag börjat se men fastnad av någon anledning efter halva första säsongen.

  SvaraRadera
 22. Sherlock är en serie jag medvetet väntat med att se, eftersom de avsnitt jag råkat se (när de gått på TV) så har jag varit så fast och älskat avsnittet så mycket att jag ville se allt annat på samma gång... och alltså valde jag att vänta med att fortsätta se tills säsong 2 var avslutad. Vilket den borde vara nu iofs...

  SvaraRadera
 23. Älskar Game of thrones, håller med om att Sherlock är riktigt bra och jag såg om Vänner för något år sedan - lika kul nu som då :-)

  SvaraRadera
 24. Game of Thrones ska jag förstås se någon gång, det har jag lovat mig själv.

  SvaraRadera
 25. Sherlock är i en klass för sig, så bra!

  SvaraRadera
 26. Sherlock är fantastisk - ett helt nytt grepp. Annars är det Downton och så gillade jag Broadchurch på sin tid.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.