söndag 25 januari 2015

En smakbit på söndag - Predikanten

Denna söndag bjuder jag på en smakbit från Predikanten av Camilla Läckberg. Jag läser hennes böcker i ordning så nu är det dags för denna. Jag har precis börjat på denna. Måste även avsluta Anna Karenina, har verkligen hållit på med den hela denna månad.    

Smakbiten är från sidan, 47
:
Hon kände på underlaget som hon låg på och fick tag på en näve sandaktigt jord, som hon silade mellan fingrarna. Den luktade starkt av mylla, en sötaktig kväljande doft, och hon fick en känsla av att befinna sig under jord. Paniken slog till. Känslan var klaustrofobisk. Utan att veta hur stort utrymmet var fick hon ändå bilden av väggar som sakta närmade sig henne, inneslöt henne. Hon krafsade på halsen när det kändes som om luften höll på att ta slut, men tvingade sig sedan att ta några lugna, djupa andetag för att lägga bank på paniken. 

6 kommentarer:

 1. Det är länge sedan jag läste de första delarna i serien, men jag minns att jag tyckte bra om Predikanten. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är några år efter med att läsa denna serie :) men nu så :)

   Radera
 2. Jag har läst all Läckbergs böcker utom den senaste. Väntar på att min mamma skall läsa färdigt den sedan skall jag låna hem dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är detta min andra skriven av henne men jag gillar dem verkligen såhär långt. Ser fram emot att läsa hela serien då alla väntar här hemma på att bli lästa.

   Radera
 3. Tycker Predikanten är en av hennes allra bästa. Galet spännande. Ha en fin söndagskväll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar den verkligen :) så denna kommer bli utläst snabbt :) tack detsamma :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.