måndag 17 november 2014

Nytt i hyllan #47

Jag kunde inte hålla mig från att beställa hem ett par böcker. Tredje delen i Lacy Flint serien, läste Livrädd tidigare denna månad och verkligen älskade den. Så vill läsa Odödlig innan jag tar mig ann hennes senaste som jag fick hem som rec-ex. Nyckeln har jag velat läsa ett tag också, vill veta hur det går för tjejerna och så ska det bli skönt att avsluta en serie. The Bane Chronicles har jag längtat efter så länge så den ser jag fram emot att läsa så mycket. Magnus är min absoluta favorit i Cassandra Clares serie så jag är så glad att få läsa mera om honom.


Den här boken nedan fick jag av som ett spontanutskick. Så glad för den, älskar omslaget, så så så fint. Jag har läst denna klassiker för många år sedan fast då på engelska. Jag ser fram emot att läsa den, kommer passa utmärkt att läsa nu när vi närmar oss jul. Tusen tack Modernista för denna.


2 kommentarer:

  1. Åh Bane Chronicles borde jag också försöka få tag i, Magnus är ju som sagt så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskar honom som karaktär :) har sett fram emot denna så länge. Så skaffa den du med :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.