onsdag 19 november 2014

Läs obegränsat e-böcker kostnadsfritt 30 dagar.


Jag har fått chansen att erbjuda er mina läsare att prova på Mofibo kostnadsfritt i 30 dagar. Ni kan få prova på att läsa obegränsat antal e-böcker en hel månad. Hos Mofibo finns det ett stort urval av e-böcker att läsa.

Jag själv har varit lite inne på att testa deras tjänst då jag ibland läser en och annan e-bok, jag har varit inne på deras sida ett par gånger men det har inte blivit av att jag har provat på men det ska jag absolut göra nu.

Läsa gör man givetvis i sin surfplatta/Ipad/smartphone/iPhone, funkar även för Android. Börja med att ladda ner deras app på deras hemsida.

Önskar du fortsätta prenumerera efter att du har provat på din gratismånad kostar det 99 kr per månad. Inkom kort kommer Mofibo även att erbjuda ljudböcker till samma pris och i samma tjänst.

Skapa ditt konto på Mofibos hemsida och ange rabattkoden ”Zelly2014” för att ta del av din kostnadsfria månad. Koden gäller från om med nu och fram till 15 december.

Har ni några frågor så tveka inte att lämna en kommentar i detta inlägg eller skicka mig ett email så ska jag bäst hjälpa er vidare.

1 kommentar:

  1. Kul att du ska läsa Läckberg :) Ser framemot att höra vad du tycker!! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.