onsdag 1 oktober 2014

Nytt från Läckberg

Jag måste erkänna att jag ännu inte har läst någon bok av Camilla Läckberg. Jag har hur länge som helst varit sugen på hennes Fjällbacka serie men jag har än inte skaffat någon av hennes böcker. Har jag några läsare som har läst hennes böcker? Vad tycker ni?

Jag följer henne på Instagram så jag har följt hennes skrivande av den nya boken i Fjällbacka serien. Här om dagen såg jag den här specialutgåvan som man kan få om man lägger sin beställning senast 13 november. Jag tycker att den här är snygg så jag seriöst funderar på beställa hem den här bara för omslagets skull.


14 kommentarer:

 1. Jag har läst alla böcker av Läckberg, i rätt ordning dessutom och tycker hon ibland nästan mobbas på grund av kvalitén på böckerna. Det är underhållningsdeckare och varken sämre eller bättre än någon annan. Jag gillar böckerna och ska läsa denna, fast jag vill har original-omslag, tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mia för att du tog dig tiden att skriva. Jag har med tänkt att det är som du säger underhållningsdeckare och underhållning för stunden. Ska se till att beställa hem hennes böcker då jag varit sugen på dem så länge.

   Radera
 2. Har läst alla Läckbergs böcker men tröttnade efter ett tag. Men jag kommer läsa den här med tro jag. De är ganska okej för stunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl som med andra deckare att de ibland kan gå upp och ner. Ska nog se till att skaffa hem dem och läsa dem i ordning

   Radera
 3. Jag har också läst alla och håller med Mia, det är underhållning. Men faktiskt brukar den historiska delen vara mer intressant än deckardelen. Och det finns en del karaktärer att reta sig på :) Första delen, Isprinsessan, tyckte jag var OK och sedan har de blivit bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att ni tar er tiden att skiva ner era tankar :) nu har ju inte jag läst hennes böcker men har aldrig fattat varför hon fått så mycket kritik med jämna mellanrum.

   Radera
 4. Hon är bra, ungefär som en del andra serier, typ Gerhardsen och Jungstedt mfl att man kanske tröttnar lite till sist. Men det blir nog knasigt om du inte läser dem i ordning för det handlar rätt mycket om poliserna privat. Särskilt en bok minns jag slutade med en riktig cliffhanger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tog dig tiden att skriva ner :) Jag ska beställa hennes böcker och läsa dem i ordning, jag vill alltid läsa dem i ordning för det känns som att man missar nåt om man inte läser dem i ordning :)

   Radera
 5. Har som så många andra läst alla Läckbergs böcker, så jag kommer definitivt att köpa den, förmodligen även förhandsboka den. Köp och läs hennes böcker, du kommer att gilla dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer definitivt köpa hennes böcker :)

   Radera
 6. Jag är också förtjust i filmatiseringarna av Fjällbacka serien, de fungerar jättebra. Har bara läst en bok, och efter den upplevelsen kommer jag inte att göra det igen. Hon kan komma på en bra berättelse men hon kan inte hantera det svenska språket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men just det det har blivit filmatiserat, tack för tipset :)

   Radera
 7. Jag har läst alla i rätt ordning! Det är underhållning för stunden men inga böcker som sitter fast speciellt länge. Finns många karaktärer att älska och att hata :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) ska se till att skaffa böckerna jag har ju varit sugen ett tag på hennes böcker.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.