måndag 18 augusti 2014

Tematrio - Snyftböcker

I veckans tematrio hos Lyran lyder frågan: Berätta om tre snyftböcker!

1.Givetvis The fault in our stars av John Green.

2. The Notebook av Nicholas Sparks. Jag grät på slutet som bara den där man får förklarat till varför den heter Notebook eller Dagboken på svenska. Jag gråter egentligen till nästan alla Nicholas Sparks böcker.

3. Sjukdomen av Jonas Gardell. Jag grät ju även till sista delen Döden. Riktigt känslosamma böcker.

14 kommentarer:

 1. Din första fick komma med på min lista också. The Notebook har jag bara sett men grät floder. Sjukdomen har känts lite för tung men hoppas på att läsa den någongång framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar filmen och gråter lika mycket varje gång. Boken är riktigt riktigt bra den med. Sjukdomen är riktigt tung läsning men så bra och viktigt att vi läser på om hur en viss människor blev behandlade.

   Radera
 2. Den första tog jag också men Nicholas Sparks har jag inte läst något av. Du får tipsa mig om en riktigt bra men på svenska.

  SvaraRadera
 3. Gardell är den enda av dessa som jag läst och den blev man riktigt ledsen av

  SvaraRadera
 4. The Fault in our Stars och Sjukdomen kom med på min lista med, The Notebook har jag inte läst.

  SvaraRadera
 5. Den första på listan kom med hos mig också!

  SvaraRadera
 6. Jag har bara läst första delen i Jonas Gardells serie och misstänker att det blir ännu känslosammare längre fram i serien.

  SvaraRadera
 7. Även jag grät en del till The Fault in Our Stars, men inte lika mycket som jag hade väntat mig. Däremot fick jag sluta läsa Sjukdomen ett tag eftersom jag grät så mycket.

  SvaraRadera
 8. John Green är med på min lista med. Och Jonas Gardells böcker är verkligen sorgliga, jag har ännu del 3 kvar att läsa.

  SvaraRadera
 9. Den första finns även i min trio. De andra två har jag inte läst. Vill dock väldigt läsa Gardells serie.

  SvaraRadera
 10. Håller helt med om att både Gardell och Green är ena riktiga snyftböcker!

  SvaraRadera
 11. Nästan alla nämner Greens bok. Jag borde ta tag i det här med att läsa den, trots risk för att jag börjar storgråta.

  SvaraRadera
 12. Tro det eller ej så grät jag inte till The fault in our stars! Men visst är den sorglig. Jag är jätteimponerad av att författaren lyckades skriva en så sorglig bok utan att den blir sentimental, det är inte lätt!

  SvaraRadera
 13. Ettan har jag med på min lista med, men egentligen vill jag inte läsa snyftböcker...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.